Alyosha співатиме на Євробаченні без бек-вокалу та балету

6
0

25 березня Alyosha презентувала свою нову пісню Sweet People, з якою вона виступатиме на «Євробаченні-2010».

 Як повідомляє прес-служба НТКУ Sweet People – це пісня-звернення до людей із закликом оберігати нашу планету. Серед «традиційних» естрадних пісень про кохання (з якими з року в рік вирушає на «Євробачення» більшість виконавців) її вирізнятиме більш емоційне та змістове наповнення.

Але існує одна проблема. За словами заступника гендиректора НТКУ Валіда Арфуша, наразі команда української учасниці цьогорічного «Євробачення» шукає спонсорів та меценатів, які б допомогли їй належним чином промотувати себе, як виконавицю. «Alyosha не очікувала на перемогу… І, відповідно, виявилася неготовою фінансово. Тож ми усіляко прагнемо їй допомогти. І якщо знайдемо достатню кількість грошей, то обов’язково організуємо промо-тур співачки в ті країни, де люблять і знають Україну».

Між іншим, головною «фішкою» виступу української учасниці на «Євробаченні-2010» стане відсутність бек-вокалу та супроводжуючого балету. Так вирішила команда співачки… Щоб увага глядачів відомого європейського телешоу насамперед була прикута до змісту пісні і манери виконання Альоші.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також