Альоша влаштувала в Осло українську вечірку (ФОТО)

13
0

В Осло «Євробачення» вже розгорнулося і, судячи з того, скільки на нього витратили (а це 17 млн євро), шоу буде найдешевшим за останні три роки (Москва в 2009-му розщедрилася на конкурс вдвічі більше норвежців, а Бєлград в 2008 -м спустив 24 млн євро). Вчора був перший півфінал, завтра другий, а в суботу, 29 травня, назвуть ім'я переможця. А поки букмекери продовжують приймати ставки на учасників.

У лідерах тепер 18-річна Сафуре (Азербайджан), слідом за нею її ровесниця Олена Майер-Ландрут з Німеччини (а пару тижнів тому їй пророкували перемогу), а «бронзу», як і раніше, дають 28-річному Арелю Скаату з Ізраїлю. За день до конкурсу наша Альоша за ставками була 28-й із 39 учасників (у фіналі заспівають лише 25 конкурсантів). А ось росіянин Петро Наліч, який до цього в списках букмекерів пас задніх, різко вирвався вперед - на 21-у позицію. Його рейтинг злетів, коли Наліч, прислухавшись до порад журі (його виступ і в очі, і позаочі називали «нудотним»), показав на репетиції оновлений номер. Тепер, коли Петро затягує баладу «Втрачений і забутий», на сцені більше світла, сипле сніг, а сам він - у костюмі від модного московського дизайнера Ігоря Чапуріна. Але, кажуть, що європейців,  які раптом потепліли до Петра, підкупило саме вміння російських гуляти на широку ногу. На відміну від скромних вечірок інших конкурсантів, Наліч закотив гулянку, де було багато всього - їжі, спиртного ... Та що там, якщо тільки вина випили більше 400 пляшок!

А наша Альоша «накрила поляну» на пару з Оленою з Німеччини. Дівчата пригощали гостей (до них прийшли представники Молдови, Вірменії, Франції) пивом і білим вином. І коли вже народ був добре напідпитку, конкурсанти з Молдови для Альоші заспівали в жіночих українських народних костюмах, а один з танцюристів, переодягнений у Вєрку Сердючку, подарував їй засіб контрацепції, мовляв, «Кохаймося». Прийшла з презентами на вечірку і Сафуре: Альоші вона вручила національну азербайджанську рогожу, а Олені старовинну підкову - на удачу. Розійшлися гості тільки під ранок!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також