Alyosha вирішила не брати на Євробачення батьків

4
0

Наша учасниця «Євробачення-2010», 23-річна співачка Альоша, зараз, що називається, вся в праці і турботах. Ще б пак - до конкурсу залишається все менше часу (нагадаємо, «Євробачення» відбудеться 25-29 травня в Осло), а українського представника мало того що вибрали похапцем, так потім Альоші і пісню довелося міняти, порушивши при цьому дозволені на конкурсі терміни...

Та й зараз, коли вся метушня начебто вляглася, навіть самій Альоші не до кінця зрозуміло, як же виглядатиме її номер на «Євробаченні».

«Попередньо ми вирішили, що Альоша вийде на сцену одна, без балету і бек-вокалістів, - розповів нам Валід Арфуш, віце-президент Національної телекомпанії України, яка займається підготовкою співачки до конкурсу. - Хочемо зробити акцент на неї як на співачці з сильними голосовими даними і привернути більше уваги до пісні. Зараз ведемо переговори з телеоператорам конкурсу з приводу того, як можемо красиво її подати на сцені ». Радує те, що саму конкурсну пісню Sweet people вже переробляти не будуть.

«Зараз трохи від неї відпочиваю, березі зв'язки, - зізналася нам Альоша. - З досвіду знаю, що пісню не потрібно занадто багато репетирувати, а то можна в ній загубитися ». А ось кліп на Sweet people ще тільки в планах, знімати його будуть на наступному тижні. «У розробці» поки і костюми для відеокліпу і самого конкурсу. За словами Валіда Арфуша, над ними зараз працюють стилісти, але от відомих дизайнерів - ні українських, ні закордонних - поки не залучали (нагадаємо, що для переможниці «Євробачення» Руслани костюм шила Роксолана Богуцька, а срібна призерка Ані Лорак виступала на конкурсі в сукні від Роберто Каваллі). Втім, швидше за все, команда Олексія зараз займається більше організаційними питаннями, адже всі фінансові витрати кинули саме на плечі співачки. «Поки продюсери Альоші витрачають свої кошти, але ми активно шукаємо спонсорів, - розповів« Сьогодні »Арфуш. - Скільки потрібно грошей - точної цифри немає, але, думаю, у межах 300 тисяч доларів доведеться витратити ».

Зате концертний графік Альоші вже розписаний. Так, 18 квітня вона відлітає до Москви, де заспіває на концерті в Кремлі (там же буде брати участь відомий французький співак Шарль Азнавур), а через тиждень після російської столиці відправиться в голландську - на одній сцені в Амстердамі зберуть більшу половину учасників «Євробачення» . Буде виступати Альоша і в Україні, а днями збирається в рідне Запоріжжя, де після відбору на конкурс ще не була. Співачку чекає прийом у губернатора, а вдома - батьки, які нарешті привітають доньку особисто. «Я Олену тепер тільки по телевізору й бачу, - розповіла нам мама співачки Людмила Федорівна. - Навіть зідзвонюємося рідко, вона зайнята дуже, та й втомлюється, навіть передзвонити іноді забуває. Зате до приїзду дочки підготуюся як слід - тим більше, Альона у нас всеїдна така, приготую їй що-небудь смачне, борщик обов'язково ... »

Підтримувати доньку на конкурсі батьки будуть, швидше за все, з України. «Звичайно, ми хочемо поїхати з нею в Осло, - зізналася нам Людмила Федорівна. - Але боюся, що там їй будемо тільки заважати, вона ж буде дуже хвилюватися. Хоча раніше, коли Альона виступала в Запоріжжі, завжди брала нам контрамарки ».

Архітектор та школярки

Поки Альоша тільки налаштовується на конкурс, затяті прихильники «Євробачення» вже вибирають фаворитів. Так, перемогу вже пророкують німецької учасниці, 18-річної Ліні Майер-Ландрут, яка зараз тільки закінчує вищу школу. Ліна ніколи професійно не займалася вокалом, але багато знімалася в серіалах. За прогнозами, на високе місце також може сподіватися ще один аматор - архітектор Петро Наявність, який представить на «Євробаченні» Росію. До трійки переможців також можуть потрапити учасниця від Азербайджану Сафуре Алізаде і грузинська представниця Софо Ніжарадзе

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також