Американська компанія Cub Energy може зайнятись розробкою родовищ на Закарпатті (ФОТО)

5
20

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко провів зустріч з із представником та акціонером компанії Cub Energy Робертом Беншем.

Cub Energy зі штаб-квартирою в Х’юстоні (Техас) і офісом у Києві відносить себе до числа п’яти найбільших приватних нафтогазових операторів України.

Її найбільшими активами є 30-відсоткова частка в українській нафтогазовій компанії «Куб-Газ», що розробляє Ольгівське, Макіївське, Північно-Макіївське, Вергунське і Крутогорівское родовища у Дніпровсько-Донецькому басейні; а також компанія «Тисагаз», якій належать чотири газові ліцензії: на Русько-Комарівському, Станівському, Королевському газових родовищах і в Ужгородському розвідувальному блоці.

В ході зустрічі йшлося про намір компанії збільшити розробку родовищ на Закарпатті. Володимир Чубірко пропонував інвесторам долучитися до соціальної роботи у разі того, якщо вони планують збільшити видобуток закарпатського газу. Йдеться про можливість придбання газу для бюджетних установ краю за ринковими цінами , які суттєво нижчі за ті, які нині сплачують бюджетні установи. Ще один аспект співпраці з інвестором- пропонується заключити угоду, і вони візьмуть на себе зобов’язання покращувати соціальну сферу у тому регіоні, де працює компанія. Йдеться про акумуляцію коштів для заходів з енергозбереження у садочках, школах, лікарнях.

Прес-служба Закарпатської облради

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

7
777

Йовшко,ты тупый быку!Твоя писанина,ще раз доказує мої слова ош ты імбіцил. Ты ся в світі Божому не орієнтуєш. Щи раз для тя потрачу час,попробову ти втовкти в твою дурну дыню.Пояснюву для слабоумных:"Я проти газовых разработок на Закарпатті.А коли чуву про америцькі фірмы,та бым пурвав майдауну!" Кіть і типирь не дуйшло до тя,та йди до сто чорту отелепе дурный!

Д
дiдови

гукане верховинський.Сяку роботу тупачня твого типа уже учинену майе у чорнобильови.Козел ти рогатий.Не ти сись край творив,оби го у пустиню превращати.

З
Закарпатец

www.youtube.com/watch?v=lLyeiFzR6xA Анатолий Шарий: Яценюк поступил как последний Г@нд0н! https://www.youtube.com/watch?v=E6WjitNTz7U Азаров опустил Украинских журналистов https://www.youtube.com/watch?v=eIUwLiPb_60 Боец ВСУ призывает идти на Киев

Д
Дідо

Селюк- ебанюк ти жебраку будеш роботу мати а не по заробітках ебошити оленю дурний

С
сила

уже про туризми нихто не говорить.Типирь-превратити Закарпаття у газодобувну токсичну пустиню.Усьо засрати,оби никому не досталося.Бандери довбанийе.

Й
йоушко

ти йеден тупий бандеровський троль.Замисто того оби штось розумной сказати,тупизми гуканськийе на народ меташ.Кидь ти так хибить отрови,попроси американцю най ти трубу у гузицю заб"ють-воняш добре,газа буде,а для тебе файна отрова пуйде по повнуй програми.Тупаку йеден.Кидь гейропа од того одказалася-нашто сесе на Закарпаття народ тровити,проституте галичанський.

7
777

Ты Йовшка шось своє придумай.А передач ты та й придумати.Объясняву ти дурило щи раз што зробили атсесе такі йолопы як ты. Сидиш ты в Чікоши.Заткайся.Кібимтя вихопив такбум ти з дяки пысок набив та й таким як ты.

Й
Йоушко

777гниєш і воняєш сам, я давно на твоїв сранів україні не живу, лем позераю з боку як ви там помали еден другого зїсте!Приятного аппетита болвани!Мені насрати на таких як ти, шось заварив то і зїж!А коли розум Бог ділив ти тоже не успів!

7
777

Йовшка урусісь із маргами з ними і здохнеш.За то тя не осуждаву,не всі встигли,коли Бог розум ділив.Лем тя дуже культурно і виховано прошу:"Не лізь туда десь убогий.Не чинися розумним." Бо такі як ты наділи горчки на копоні на майдані та нам наробили такоє жыття,што аж піщиме уд "радости".Сидисубі на п...ії та заткайся.Бо коли были майданы та такі долбануті піндзіяші май булше біды наробили.

Й
ЙОУШКО

777 МОЖЕШ ПИСАТИ ШТО ХОЧЕШ ВСЕ ОДНО ТИ БЕЗКУЛЬТУРНА НЕ ОБРАЗОВАНА МАРГА!

7
777

Йовшку фальоватый,то што ты думаш ош то розум та повім ти ош то шапка тя передавила.Ты неграмотный береш ся судити за процесы,які для твої черепної коробки-космос.Ты Шаріков!

Й
ЙОУШКО

777 СЛУХАЙ МАРГО НЕ ЯЗАНА СОСЕШ ТИ ШТО Я ДУМАЮ ,ВОНЯЄТЕ ВИ ТУЙ НА САЙТІ ,А РОЗУМУ МАЮ ТІЛБКО ЯК ТЬІ МОЖЕШ СЯ НЕСУМНИВК ТИ ГУКАНЕ СРАНИЙ!

7
777

Йовшко ты бідный на розум.Постарівісся та сиди на пиндзії і не вони.А ліпше йди отсоси обамі,будеш,як Моніка Кончіта.Вже тым америцьким антихристам україна ся продала,як пуслінна курва!

Й
йоушко

Яуже старий для АТО. не знаю чого вьі не там !А СИДІТИ ДОМА І ДУРНИЦІ ПІСАТИ НА ТО ВАС Є!

4
444

йовшко здрисни в ато і там лишися

Й
ЙОУШКО

ДО КОМЕНТАТОРІВ! Чому ти бідний бо дурний а чому дурний бо бідний!ко такі дурниці пише тот николи нич не буде мати!Самісьте на нич не трібні лем язиком трепати як баби базарні!

4
444

кролик всю державу продав

И
Из

Донбаса уроду нахер послали,приземлилися на Закарпаттьови.Из-за високотоксичних одходу при видобуванню газу сим путьом,технология заборонена у гейропи тай у США.Закарпаття перетворять у токсичну пустиню.А чубирка договоряйеся на газ по знижках.Для кого-живих не буде.Се чого война на Донбасови-газ для штатнику,продавати на Гейропу за бабло.Айбо у Донбасови у морду получили.

С
Селюк

Янкі валіть нахуй на свій контитент, там і видобувайте! Корисні копалини нажелають НАРОДУ УКРАЇНи! Нехуй туй робити приватним компаніям із США! Доста нам газу приватного по 7 тисяч!

Читайте також