Американська компанія планує видобувати на Закарпатті поліметалеву руду

5
20

Держгеонадра провело офіційну зустріч з представниками американської компанії Avelana Gold, яка буде реалізовувати в Україні перший індустріальний проект з підземного видобутку металів.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби геології і надр України.

«За умови успішної реалізації проекту, ми розраховуємо на запуск в Україні ще 2-3 конкурентоспроможних проектів, які мають свої аналоги в Канаді, Австрії, Африці. Це один із тих вкрай важливих якірних проектів, до реалізації якого Служба йшла не один місяць. Одне із наших завдань - це включення його до переліку якірних проектів на законодавчому рівні», - зазначив керівник Держгеонадр Микола Бояркін.

Компанія Avelana Gold займається придбанням, розвідкою і розробкою мінеральних ресурсів в країнах Східної Європи та вже отримала 3 спеціальних дозволи на видобуток поліметалевої руди на Закарпатті. Це буде перший індустріальний проект такого високого рівня з підземного видобутку металів.

Особливість проекту полягає в тому, що компанія не потребує фінансових гарантій від України. Avelana Gold готова інвестувати приватний капітал, але потребує стабільних законодавчих гарантій.

Коментарі

Д
Дьордь

Опісля "революції гідності" американські компанії отримали контроль над багатьма об"єктами України. А майдануті лохи (ще такі існують) вважають, що "народ повстав проти злочинної влади".

В
Василь

"До "До 21:20" Це неможливо: я ніхто і прізвище мое ніяк. Конкретика - обов'язки т.н.госслужащіх,а якщо вони,навпаки,навмисно створили умови для грабежу народу,то ними повинні займатися інші т.н.госслужащіе,застосовуючи до шахраїв відповідні ст.УК. Але якщо і перші і другі перебувають у злочинній зв'язці,то мова вже йде про ОЗУ,суцільно укомплектованої ворьём з селюків. Коло замкнулося)))

Д
До21:20

Ваську много пустих слів , конкретику пиши .

В
Василь

У перервах між бла-бла-бла по тел.,перекурами і переглядом приколів по телеку просканував обговорювану "компанію"( "СПАСИБІ" "Rusyn Valerij" за інформацію!),представляючих її осіб(трохи "покопався" в їхнєм минулом),компанії- "суміжники",резюме,відпрацював номери телефонів та ін. Враження вкрай негативні,навряд чи мої враження помилкові. Зрозуміло,необхідно більш "глибоке занурення",але і вже вивченого цілком достатньо для того,щоб зробити певні висновки - у мене досить пристойний досвід управлінської та організаторської роботи,всяких перевідал.

1
111

а коло епіцентра яка компанія будує?

1
12345

На сайті компанії вказано, що створена вона після Євромайдану групою міжнародних інвесторів і адреса-Кіпр.Може це ті інвестори, що втікли після Майдану?)

П
Пітьо

Говорять у вариши, что жид ровт з пітьовком за сисьов фірмов стоять. Скоро узнаєме, пси будуть утсі вбоє утікати.

RV
Rusyn Valerij

http://www.avellanagold.com/?action=our-team

ОБ
Олег, Берегово

"Поліметалеві руди" - звучить гарно. А якщо так: "На Берегівщині, посеред пагорбів, засаджених виноградом, будуть добувати свинцеву руду"?

Ы
Ыкалося

Жесть реально блін, у каждої вонючої конури станом на 2016 рік є веб-сайт, а у цю херню "Avelana Gold" не можу навіть на google.co.uk знайти.

Р
Руснак

Вася Вы оп'ять на высоті. Видко што чоловік рузумный. Проаналізова за пять минот. Вот так треба пудходити до діла каждому. А митатися дурнов пропагандув про кацапу, путіна...Вже даже не смішно.

В
Василь

Тупо скопіював назву компанії і ввів в рядок браузера: ну нА тобі! - "Гуглу" нічого не відомо про таку "могутню і шановану американську компанію"! Гаразд ... спробував через "Яндекс" ... резульат - аналогічний. Питань два...Я один бачу майбутнє "успішного проекту"? Доки це озвіріле рагульё буде паразитувати за наш з вами рахунок?! ..

L
lost

Як мінімум 5 коментарів написані одним ботом

Д1
до 14:53

Даже приємно , ош кацапи так пириживавуть за закарпатців . Як нияк за іхнього правління они так доганяли амирику по икономіці , ги занньоє колесо на біціглях,пиридньоє . А насправді де амирикаці , та рєзко ся уменшать курупція . кацапи ся того май боять .

Н
Наруд

Ага, точно закарпатці не дадуть. Дві триті на зароботках, а єдна тритя то бюджетники, піндзіонери, діти на яких тупнути ногов та розбіжаться, як миші. Зроблять так, як їм вигодно!

П
Пітьо

Думаю закарпатці не шоколадним не мадярським жидам не дадуть бульше ламати екологію

В
віталька

Чергова ПІРІМІГА !!!! Надіюся, що местні адекватно прореагують і наКопають вагон метала ( а якщо доженуть, то наКопають ще більше). Може все ж таки те, що знаходиться в Закарпатті-належить ЗАкарпаттю, а не хрен знає кому, може всю ту київську мерзоту треба нахрен гнати з нашого дому ?

Н
Наруд

А вы ще сумнівалися ош, так звана "свобода" то соросовський проект? Всі "націоналісти" то НКО, які призвані продати Україну в рабство англосаксам.Лем не радуйтеся ош станете американцями, так, як бандерувці втиравуть ош гітлер бы дав райськоє життя, для них ми лише раби! Рішайте самі!

М
Мукачівець

Давайте придумаємо як ще погіршити екологічну систему нашої області...

Х
ХХХ

Помаленьку тайне стає явним. Тепер зрозуміло для кого так старалася "Свобода" мітингуючи в Кос.Поляні Рахівського району. Коли УКРАЇНСЬКА компанія проводила розвідку всі "свідомі" страйкували, прогнали їх , як вони самі казали "в шию", аби зберегти заробіток для АМЕРИКАНСЬКОЇ компанії.

Читайте також