Американський конгресмен розсилав молодицям фото власних геніталій

11
1

Американський конгресмен Ентоні Вінер вибачився за те, що розсилав молодим жінкам через Твіттер фото із зображенням своїх інтимних частин тіла.

 

Ентоні Вінер, член Демократичної партії, який представляє в Палаті представників один із округів Нью-Йорка, спочатку заперечував свою причетність до розсилки фото, але на прес-конференції таки визнав, що це робив він.
 
Конгресмен висловив глибокий жаль, що завдав болю своїй дружині, сім’ї і друзям, але наполягав, що він не мав фізичних стосунків із молодими жінками.
 
Минулого тижня від його імені на порталі мікроблогів Твіттер було відправлене фото, на якому видно контури його статевого члена у стані ерекції, прикритого трусами. 
 
Пан Вінер заявив тоді, що його аккаунт зламали.
 
’’Я висловлюю глибокий жаль з приводу того, що зробив, але не подаю у відставку. Я працював для людей свого району протягом 13 років і сподіваюся, що вони побачать це у правильному світлі.’’
 
При цьому він сказав, що використовував домашню комп’ютерну апаратуру і особистий смартфон, а не апаратуру, яку оплачують платники податків.
 
Але ці зізнання, на думку експертів, навряд чи захистять політика від гніву його колег.
 
Керівник демократичної меншості у Конгресі Ненсі Пелосі вже виступила з короткою заявою, у якій висловила глибоке розчарування з приводу цієї ситуації.
 
46-річний Ентоні Вінер став відомим завдяки своїм бурхливим виступам у Палаті представників.
 
До нинішнього скандалу його вважали одним із вірогідних претендентів на посаду мера Нью-Йорка на виборах 2013 року.
 
Знімок пана Вінера з голим торсом, як пише інформаційна агенція Associated Press, нагадує справу колишнього конгресмена-республіканця Кріса Лі, який подав у відставку на початку року.

Коментарі

ОП
Олег Полажинец

Прикольно! Ко мне (я из Мукчево) приезжал друг-Женька из СПб. Пришли в гости ко мне, он общается с моими родителями. Мы сидим с Женькой на терракотовом диванчике, а родители напртив, на тахте. Тут я показываю Женьке экран своего мобильного, а на нем крупным планом вагина моей любимой матроны. Я так взбугагакнул, Женька сдержался, а родители непонимающе смотрят на меня 8)))

Читайте також