Американський психолог радить займатися сексом з лікарем у якості терапії

10
0

Клієнти психолога Падми Діва - особи, які страждають від різних сексуальних дисфункцій. Боротися з ними вона пропонує у ході чуттєвого масажу, а іноді й безпосереднього статевого акту, причому, вона виступає його активним учасником.

 

Даний підхід називається "сексуальна заміна". Його запропонували у 50-х дослідники Віллем Х. Мастерс і Вірджинія Е. Джонсон. Протягом 11 років вони досліджували стан 510 заміжніх пар, 54 одиноких чоловіків і 3 одиноких жінок. Також до роботи були залучені 54 людини, які відігравали роль сексуального партнера. Так на світ народилася двотижнева програма, що обіцяє ефективність лікування на рівні 80%.
 
За словами самої Падми, програма дійсно працює. Наприклад, всі клієнти, які до занять з нею страждали від передчасної еякуляції, змогли збільшити тривалість статевого акту з 30-60 секунд до 5-10 хвилин і більше. А 90% пацієнтів, у яких спостерігалися проблеми з ерекцією, тепер відмовилися від засобів на зразок Віагри.
 
Отже, самі сеанси проходять не в кабінеті психоаналітика, а в готельному номері. За дев'ять двогодинних занять клієнтові доведеться віддати 4000 фунтів (близько 50 тисяч гривень). Попередньо психолог радить пацієнтові сходити до лікаря, щоб виключити фізіологічні проблеми, які можуть стояти за статевими розладами (наприклад, діабет, високий тиск).
 
Зазвичай сесії починаються з того, що психолог намагається навчити клієнта фокусуватися на відчуттях. У справу йдуть дотики до рук, плечей, обличчя. Далі можливе проведення сесій у вигляді безпосереднього статевого акту, в ході якого фахівець пояснює, як себе вести і одночасно проводить психологічну терапію. Такі заняття покликані подарувати впевненість у собі, подолати страхи і навчити, як справлятися з тривогою.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також