АН-12 з сумнівним вантажем, який приземлився в Ужгороді, оминув радари (ФОТО)

65
5

Редакції Мукачево.Net вдалося відслідкувати походження борта та його пересування.

Попри попередню інформацію, що літак належить чи то турецькій, чи то сербській компанії, Мукачево.net вдалося знайти офіційне підтвердження, що власником літака є українська компанія Ukraine Air Alliance, зареєстрована у Києві та літаки якої пересуваються повітряними просторами Європи, Азії та Африки (на фото літак, який сів в Ужгороді, в аеропортах Люксембургу та Чехії).

Але куди цікавіше, що факт приземлення АН-12 в Ужгороді й навіть його маршрут в цьому напрямку відсутній у системі Flightradar. Більше того, цей літак у суботу, 16 серпня запеленгували над Болгарією останній раз - коли той летів у бік  Сербії летів (вилітав зі сторони Туреччини). Це сталося О 9:45 за київським часом.

Більше про історію з таємничим літаком, який привіз до Ужгорода сумнівний вантаж читайте у матеріалі В Ужгороді сів вантажний літак AN-12. Джерело: це контрабанда

Мукачево.Net

Коментарі

У
ужгородцу

это литак Путина..из зелеными чоловичками..

В
Віктор

Забув дописати. Ось зараз літак Ан-24 зник з Флайтрадару біля Тернополя. Це значить - авіакатастрофа? )) Просто нема там власника з приймачем, от і все.

В
Віктор

Автору перший раз показали флайрадар. Над частиною Закарпаття при заході на посадку (тобто на невеликій висоті) літаки не показує. Ось наприклад сьогоднішній Ужгород-Київ детектуєтьс лише з Нижніх Воріт. І взагалі Флайрадар - це не радар у повному значенні, а це прості люди купують обладнання, встановлюють в себе дома і транслюють в інтернет на сайт Флайтрадар. Також детектуються лише літаки, які оснащені транспондерами, тобто пристроєм, який передає дані про координати, висоту та швидківсть літака. Так що не лякайте людей казками. З повагою, Віктор

A Де номер борту???

Де номнр борту? доречі http://www.flightradar24.com/49.02,24.91/7

У
ужгородець

Виявляється не лише у Ізварино, на сході країни, на кордоні, не конторольованому українським прикордонниками діра, через яку сепаратисти з Росії перекидують техніку та зброю проти України, а і у повітряному просторі теж відсутній контроль? Держава має дати вичерпну відповідь щодо несподіваного приземлення невідомого борту.

Читайте також