Анатолій Ковальчук став новим обласним прокурором Закарпаття

37
4

Заступник Генерального прокурора Ігор Мустеца представив колективу Закарпатської обласної прокуратури нового керівника – Анатолія Ковальчука.

Як зазначають в Закарпатській обласній прокуратурі, новий прокурор Закарпаття Анатолій Ковальчук до свого призначення очолював один із відділів Офісу Генерального прокурора.

За словами Анатолія Ковальчука, пріоритетними напрями у діяльності на посаді керівника обласної прокуратури для нього є боротьба зі злочинами проти основ національної безпеки, проявами колабораціонізму, із правопорушеннями у земельній, бюджетній та екологічній сферах, а також із явищами корупції, контрабанди тощо.

Що відомо про нового обласного прокурора Закарпаття

Анатолій Ковальчук працює в органах прокуратури більше 20 років. Обіймав посади, зокрема й керівні, в органах прокуратури Полтавської, Рівненької, Вінницької та Чернівецької областей.

До призначення керівником обласної прокуратури був начальником начальник другого відділу управління організації процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення в обласних прокуратурах Департаменту нагляду за додержанням законів НПУ та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю Офісу Генерального прокурора.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мукачівець

Назвіть одну прокуратуру України яку очолює Закарпатець... Слава Україні...

М
Місний

Зась прийшлий , варяг . Нич ся тут не мінять на ліпшоє. Наші люди - сміття для Кийова

P
procurer

ya budu dali vzyatki braty))) ya new khabarnyk

Н
Нік

На одного мільйонера стало більше

Читайте також