Анатолій Рошко звернувся до міністра МВС

8
3

Анатолій Рошко, який сьогодні був затриманий міліцією за акцію, про яку написали вже електронні ЗМІ щойно повідомив телефоном, що його продовжують утримувати під вартою, мотивуючи це тим, що він вчинив серйозний злочин і буде заведено слідство.

Як стало відомо порталу "Мукачево. нет",  Анатолій Рошко просить через пресу поставити запитання міністру Могильову про те чи нормально те, щоб представників політичних сил затримували напередодні виборів за вуличні спектаклі.

Саме спектаклем і нічим іншим Анатолій Рошко вважає свої дії: впущену на бруківку цеглину. Організатор акції є фаховим актором з вищою театральною освітою і сам він твердить, що ніяких хуліганськиї дій не вчинив, а ця акція була передвиборчим вуличним спектаклем. Після подій на Проспекті Свободи А.Рошко був затриманий міліцією, а у його пакунку виявлена загорнута в газету поролонова губка, розфарбована під цеглину.

Анатолій твердить, що йому дозволили подзвонити по мобільному телефону з відділу міліції. Скориставшись цим правом, він і зробив цю заяву.

Коментарі

Д
Дохтор

Спокуйненько, спокуйненько. Всь буде нормально.

С
Снітар

Не прада! Рошко звертався до міністра МВС. Із шостої палати!

ММ
Міністр МВД України

Це якась маячня! До мене такий не звертався.

Читайте також