Анатолій Цуперяк офіційно вибув з програми МастерШеф

21
6

27 листопада, о 20:00 на телеканалі СТБ стартував черговий випуск самого кулінарного шоу країни «МастерШеф».

Цього разу учасники відвойовували своє право на подальшу участь в шоу за допомогою знання розмальовки продуктів , здібностей до побудови будівель зі страв , а також годували найвередливіших гостей - колишніх господарів кухні , на якій вони зараз готують - випускників другого сезону шоу. На битві же чорних фартухів слабейшим в минулих конкурсах належало готувати , будучи прикутими один до одного наручниками.

Отже , ланцюжок з чотирьох, з'єднаних цим предметом , складалася з наступних кулінарів - аматорів : дружна трійка - Марина Шевченко , Ольга Мартинівська та Сергій Чібарь, і , в сьомий раз одягнений в чорний фартух Анатолій Цуперяк . На жаль, цього числа не стало для Толі щасливим, і на цьому тижні проект покинув саме він, пише СТБ.

Коментарі

Л
леся

шкода толіка він був супер.

Р
респект

Це унікум! Молодчинка, харизматичний і запамятався багатьом телеглядачам.Хоча б із-за того, що нецурався свого діалекту, закарпатського, був самим собою!

СК
Сергій К

Цуперяк - кадр рідкісний. Хам і дебіл! Шкода , що Закарпаття на шоу було представлено саме цим "креативним кулінаром".Хлопцю потрібна серйозна допомога, можливо навідь.... психіатра.

Q
qwerty

Уже не цікаво дивитись мені МастерШефа без Толіка не цікаво і шкода що його вигнали. Він класний.

Т
Толику

Очень жаль,на таких кадрах как толик и держиться проэкт,без него небудет таких приколов и прогонв)хоть он и не лучший из тех поворов которые там осталися,но он веселый чувак,интересно за ним наблюдать было.Я б с ним сел на один гектар срать!!ахахах!Красавчик Толян так держать!

J
Jack

Shkoda sho joho vuhnalu.Vin buv klasnum povarom na master shef.

Читайте також