Андрея Бочкор від угорської громади Закарпаття може потрапити до Європарламенту

15
8

18 квітня правляча політична партія Угорщини ФІДЕС, котра на останніх виборах виборола 2/3 місць у парламенті, представила своїх представників у Європарламенті.

Зокрема кілька місць було віддано саме закордонним угорцям. Отже, почесне 9 місце у списку дісталося Закарпаттю - а саме Андреї Бочкор, викладачу Закарпатського угорського інституту. 10 місце - Андору Делі з Союзу угорців Воєводини.

"Я планую працювати у Брюсселі, аби сприяти інтеграції України в Європейский Союз, а також відображати інтереси угорської громади Закарпаття", - зазначила Андрея Бочкор.

До речі, зарплата депутата Європарламенту становить близько 8 тисяч євро, а після сплати податків близько 6 200 євро.

Вибори у Європарламент в Угорщині відбудуться 25 травня 2014 року. На виборах буде обрана угорська делегація з 21 депутата від політичних партій, які представлені в парламенті Угорщини.

Мукачево.Net

Коментарі

М
Маріуполець

За Конституцією людина має право мати лише одне громадянство - України, якщо ні хочеш, то будь ласкавий вийди з першого і змінюй на яке твоїй душі і совісті угодно. Потрібно цю "пані" лишити громадянства!

Л
лайк

бомба!

Д8
До 888 *дупутатщи*

Прийми алькозельцер-поможе.

8
888

До "дупутатщи у Брусселі" п.БОЧКОР! Сидіти можеш хоч де,"запудеруй бурякові щочки" і покрась волоси у гарн ий колір,а то вд у тебе як у "молодої алкоголічки"

ДБ
До Берегівчанин

Ти такий Берегівчанин,як я *марсіянин*!

Б
Берегівчанин

І що змінилося? Йоббік (Ковач Бейло) не пройшов, но пройшла жінка його правої руки. І тепер ця пані буде продовжувати справу урода Ковача? Підтримувати анексію Криму, підтримувати сепаратизм і тероризм на Сході України? Коли вже буде справедливість на цьому світі?

7
777

Куда потрапила?Ще й виборів не було.

П
писач

Tiszteletet es dicseretet

Читайте також