Андрій Балога: Я налаштований дуже рішуче щодо розвитку Мукачева

7
12

Головний фаворит виборів міського голови Мукачева, який за даними екзит-полу та попереднього паралельного підрахунку більш як удвічі випереджає свого найближчого конкурента, відповів на запитання журналістів на прес-конфернеції.

– У першу чергу хотілося б подякувати мукачівцям за підтримку та їхній вибір. Але перемога на виборах – це не самоціль, а лише проміжний етап. Наша головна мета – якомога скоріше почати втілювати пункти програми, з якою ми й звернулися до мукачівців. Першочергові кроки – це забезпечення відкритості влади міста, а також питання інфраструктури в місті, а саме доріг та роботи водоканалу. Водночас, закликаю усім кандидатам, які потрапили до Мукачівської міськради відкинути політичні симпатії чи антипатії, щоб разом працювати на місто та його громаду. Я особисто налаштований дуже рішуче щодо розвитку Мукачева та змін у місті, – заявив Андрій Балога.

На думку ймовірно нового міського голови Мукачева, найбільш важливі рішення для міста мають ухвалюватися у тому числі через місцеві плебісцити, тобто коли кожен мукачівець через сайт міськради має змогу висловити свою думку з того чи іншого питання.

Нагадаємо, що за даними попереднього паралельного підрахунку голосів на виборах мера Мукачева Андрій Балога набирає майже 52% голосів.

Mukachevo.net

Коментарі

ММ
мешканка мукачева

дуже грязний тротуарі зелений газон від складу барви до другого складу, незрозуміло чиго!! З дереа вже роками гілки відпадають ілистя , все стоїть на місці!!!! може то балоги склади, а він не помічає, бо то не центр??????

ЧЩ
чоловік ще не вступив на посаду

шо за народ? мені Андрія аж шкода...

Р
рок

У першу чергу най наведе порядок межи своим основним електоральним потенціалом "цігань табором", аби нормальні люди могли без проблем уночи пройтися од переїзда до кінця улици Франка пішки.

В
виборець

Андрій Вікторович бажаю Вам працювати на благо мукачівців! але не так, як Ваш батько із старою когортою депутатів-жуликів, які його підставляли і підставляють прикриваючись його іменем.А також будуть Вам догождати і Вашого батька будуть критикувати. Але Ви маєте свій шлях, а ті зрадники-підлабузники були і будуть, вони тепер будуть перед Вами як слимаки вертітися. Набирайте мооду команду, навіть із опозиціонерів, ви всі молоді амбітні, освічені, ідіть уперед, консолідуйте суспільство на зазадрість усім, протігніть руку миру, у кого погляди розходяться з Вами , сідайте за стіл переговорів заради миру і спокою у нашому місті.! Молоді депутати краще старих, хворих, які уже по природі не здатні думати на перспективу.Женіть їх у три шиї, але шкода, що у новий склад пройшло з Вами і старі корупціонери-керівники, з заплямованою репутацією.Виправляйте ситуацію, очищайте від себе старий бруд,докажіть мукачівцям і своєму татові, що Ви здатні змінити життя містян на ліпше в оновленій команді.

В
Вікторія

Пройшли 2 тижні після вашої зустрічі з мешканцями мікрорайона Підгоряни. Продовженого графіка на 2 години так як ви обіцяли, з водопостачання, ще не бачимо... Ну надіємось, що молодий мер п. Андрій допоможе нам у вирішенні цього болючого для жителів питання.

М
Міша

Чому стоянка на автовокзалі платна!! та,щей не заасфальтована

ДП
До правди

Совершенно іген. Пан Балога дуже багата людина, забезпечена на все життя. Йому уже бізнес не потрібен і він вирішив служити своєму народу. Добровільно, без любої вигоди для себе.

П
Прихильники

А.В. Балога - ми у вас віримо !!!!!!!!!!!!!

П
правда

Вибравши в мери Балогу всі мукачівці будуть в шоколаді.

Г
Габріеллочка

ДНЗ 34 ще досі не опалюється!!! Чому??? Як таке можливо у садочку?? У приміщеннях холодрига! Мені пояснили що я маю радуватись що отоплення роблять (коли почався опалювальний сезон!) чому мені радуватись?! Елементарним речам?! Що у садочку буде тепло?! Там має бути тепло і опалюватись вчасно , пане мер Андрій Балога.

Б
Береговчанин

Мукачевцы, у вас есть все шансы с новым мэром сделать ваш город ещё красивее, комфортнее, уютнее. И для себя, и для гостей. И с вашим новым мэром это возможно. В отличии от Берегово. С нашим новым-старым мэром. Витрины универмага в самом сердце города - таких нет даже в самом засраном мухосранске. Парк в центре города - такой же позор перед туристами, как витрины универмага. Торгующие бабушки и тётенки на тротуарах напротив милиции и оставляющие после себя кучу мусора - такого нет ни в одном городе области. Базарище в центре города с лужами, блохастыми собаками, циганами со старым шмотьём, антисанитарией - это тоже "лицо" Берегово и его мэра. Так что удачи вам, мукачевцы, вместе с Андреем! А мы в Берегово ещё чуток погниём. Хотя, кстати говоря, теперь ЕЦ несёт ответственность перед береговчанами наравне с мэром и КМКС вместе взятыми. Если бы кто нибудь из братьев Балог пошёл в мэры Берегово! Его бы однозначно поддержали. И город было бы не узнать! Ещё бы и Мукачево дали фору.

З
Заборонити

В'їзд, проїзд, паркування автотранспорту та двоколісних засобів пересування на двигунах внутрішнього згорання та електродвигунах у пішохідних зонах та тротуарах. Завозити товари та вивозити тару з торгових закладі, які знаходяться у пішохідних зонах з 23.00 до 7.00 ранку.

Читайте також