Андрій Балога представив мукачівцям програму дій (ФОТО)

5
30

Кандидат у депутати Закарпатської обласної ради по округу №5 провів відкриту зустріч з виборцями у міському Будинку школярів.

Зустріч розпочалася о 17.00 з представлення кандидата: Андрій Балога розповів про себе – де народився та виріс, навчався, працював. Тоді – про намір балотуватися у депутати та власну програму.

Решта часу кандидат відповідав на запитання присутніх, зокрема щодо проблем міста – безпритульних собак, оплати ком послуг, ремонт та освітлення вулиць, розвиток спорту.

Коментарі

F
Fredy

Ось вам і виборець 5го округу: вчителі, доктори, працівники виконкому і партійці єц. А других мукацівців для єцунів і нема, щось андрійко не дуже афішує свої зустрічі, а то ненароком треба буде відповідати на незручні питання (про продуктові набори, про "подарені" фейерверки, про шлагбауми та надумані адміністративні справи. А воно ще мале, може ненароком щось зморозити...

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

бачу критика подіяла та почали на окрузі андрія щось робити... на франка буде світло і ночу! ще тратуар туда влупіть, бо лише на дорозі ходять пішоходи від барви до етажок. для Профі бота: у мене все ок! а у тебе?

В
Валерій

Щоб захистить в житті Фейр Плей, Творить Добро щоб для людей, Потрібно часом йди на бій – Гуртуй соратників, Андрій! І хай навкруг світліше буде Від твоїх помислів і дій, І хай завжди цінують люди Тебе й діла твої, Андрій! Будь мужнім, радуй своїх ближніх, Того хто поруч, розумій. І ангел в шатах білосніжних Хай береже тебе, Андрій!

ПБ
Профі бот

Теді та кукурудзо, щось ви зовсім розм'якли. Невже ваші шефи не хочуть платити за ті "геніальні" коментарі, які ви тут день і ніч строчите? Хочете їх переконати що ваші коментарі змістовні? Ви даже корову не переконаєте бо всі прекрасно знають хто є хто. Чим займається Андрій і чим займається а головне займався Чубірко. Як він у росії сидів, пагони з міліціонерів зривав, з калашніковим по варошу бігав. Люди все це знають не хвилюйтесь

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

можливо я теж теді подібний, но він має рацію... дійсно є тенденція, що комент проти балоги андрія більш вдалий з аргументами ніж на підтримку. до "до tedy і йому подібних" ти вибрав роки коли дійсно вся область працювала на мукачево а саме: в період 2003-2005 січень вся область ремонтувала нам електричні стовпи для освітлення, проклався асфальт на вул росвигівській, підїзди за 30 років перший раз почали ремонтувати, дахи на закладах освіти замінили на шатрові, на багатоповерових будинках оновили перекриття ітд.. багато тоді зробилося НА ОКРАЇНІ МІСТА А НЕ В ЦЕНТРІ!!!!

-
--------

Оно і видно , що ви лише мухи.

ДМ
до Маші

Ми не як бджоли на мед... Ми як мухи на г.....о.

П
патріот

Ні виборці не розумні, вони продажні, і кожен раз роблять неправильний вибір, уже 20 років.

ДT
до tedy і йому подібних

Мені здається, що з Андрія буде набагато більше толку в облраді ніж з чубірка. Деякі цікаві факти можете подивитись самі. Достатньо просто ввестив гуглі ім'я та прізвища цих людей. Потім просто порівняти біографію і коло осіб з якими кандидати спілкувались чи працювали, в який саме час!!! (http://panorama-mukachevo.com/2012/07/13/25519/ зверніть увагу на дати З 2003 по 2005 роки – радник голови Закарпатської ОДА) і на що ця людина може бути здатна!... Пан іван ч. має можливість і зараз щось зробити як депутат Мукачівської міської ради, але щось він не дуже активний, чи просто папірчика йому на кожну сесію не готують! (http://www.youtube.com/watch?v=gxgTP9B7nLc). Андрій - набагато вищий рівень освіти, культури спілкування та прогресивності поглядів. Чудово орієнтується в сучасних тенденціях, володіє організаційними і керівними навичками (див. біографію)... Говорити можна багато але вибір за виборцями. А виборець - розумний і зробить свій правильний вибір!

6
6

був ім там, викликаєє довіру...молодеь хлопець!

T
tedy

коли починається паніка у виборчому штабі єц, тоді переходять на грубість та відсутній контруктив.знаємо які ви, на зустрічах з виборцями гарно казочки розкажете, а в офісі які лохи наші раби та навіть наші члени партії(

ДВ
До виборця

Сразу видно чубіркового пса. Твій хазяїн уже роздає по 100 рублів а ти тут про гроші говориш? Чия би корова муркотіла

_
______________________________________

"красивий, талановитий, культурний....." - таку в Голівуд балотуватися, а не в Облраду. 25 років йому, а який життєвий досвід у нього? Шо він може? Собак вигулювати, чи шо? За такого голосувати, навіть і за 300 грн не варто йти, бо толку х нього в облраді ніякого.

П
патріот

Я думаю після Андрія буде Павло, або Софійка.

Х
ххх

Огласите, пожалуйста, весь список семьи Балоги. Кто после Андрея еще будет идти во власть?

В
Виборець

Патріот - повністю правдива інформація. Людей туди зігнали мати моя потрапила туди через примус директора. Він сказав, що вам це все буде компенсовано перед виборами. На роботі говорять що цього року даватимуть 350 грн.! Ось яка ціна питання!!! 350 грн. - ось яким шляхом пішов на цей раз БАЛОГА!

П
патріот

Були і другі кандидати, більш розумніші, досвідченніші, але їх не допустили до балотування, а навіщо владі розумні люди???

П
патріот

Скажіть котрий кандидит не представляє свою програму, всі представляють, але виконав свою програму тільки один чоловік за останні 100 років. На жаль це Адольф Гітлер , 25 пунктів.

T
tedy

сашка - бачете різницю у рівні між командою чубирка та командою єца? ми факти, а ви образи. ви робете велику послугу андрію.

Ч
Читач

В.І. Балога молодець багато зробив для Мукачева. А молодий син напевно продовжить його роботу. Голосуйте за Андрія.!!!!!!!!

С
Саша

з такими нечистотами як ви ще і не так треба говорити.

T
tedy

про шо і говорю, єцівский рівень видно у коментах сашкоподібними)))

СЮ
Світлана Юріївна

Я разом з чоловіком надіємося виключно на молодь. І мені не важливо яка фамілія. Андрій виглядає порядним хлопцем, вихованим та не розбещеним. Я йому вірю

С
Саша

Теді, усім вже давно понятно що ти наводиш і де. Не розбрискай слюні чи що там у тебе тече на екран

T
tedy

ми наводемо аргументи про діяльність єца, а ви: красивий, розумний, чесний, ніжний і тому подібне. оперуйте фактами а не полемікою)))))

М
Маша

о, прорегіональні коментатори вже тут як тут.Що ж Ви на заголовки з фамілією Балога прилітаєте,як бджоли на мед.Ви що й ночуєте на сайті, панове чорні коментатори.Ну чесне слово, своїми некоректними висловлюваннями ви навпаки спонукаєте мене робити вибір в користь Балог.Цілком пристойний та культурний хлопчина!

З
завидово

Решта часу кандидат відповідав на запитання присутніх, зокрема щодо проблем міста – безпритульних собак, оплати ком послуг, ремонт та освітлення вулиць, розвиток спорту.......... Це в теперішній час. Як в ЛОНДОНІ......правда Андрійку освітлення потрібно

T
tedy

в 5-у окрузі самі активні виборці, та дуже інтересує їх програма андія. а андрій подивився на стіни будинку школяра - пятна від протікання, та всі сиділи в пальтах, напевно там холодно, чи андрій морозив, тут так само газда єц!

ДЧ
джеки чан

Когда будут раздавать по 200 гривен?

П
поштар

Можна подумати що всі ці люди самі прийшли і їх дуже цікавить програма Андрія ))) Фото дуже інформаційні ...

Читайте також