Андрій Балога прокоментує останні вибори у Мукачеві

5
11

У середу, 6 березня в прес-центрі «Закарпаття»( Ужгород, вул Другетів, 60) відбудеться прес-конференція переможця довиборів у Закарпатську обласну раду по округу №5 Андрія Балоги.

Тема: «Вибори в Мукачеві 2013: результати та висновки». Початок о 13.00.

Андрій Балога прокоментує хід виборчої кампанії, специфіку дня голосування та результати виборів, а також відповість на запитання журналістів.

З будь-яких питань щодо участі у прес-конференції звертайтесь за телефоном 050-616-92-03 (Ольга), або (031-2) 63-05-63. E-mail: press-centr@zakarpattya.net.ua

Коментарі

К
коментатору

яблочко від яблуньки не далеко упало...)))

В
Вася

Ще один великий політик .

Ф
Ферарі

Це у них сімейне, коментувати дивлюся всі балоги полюбляють, тільки користі з того дуже мало

F
Fredy

І зробив пару скріншотів, щоб не було видумування з вашого боку стосовно змісту моїх повідомлень! P.S. надіюсь, штаб пр зверне увагу на ваші рекомендації, та звяжеться зі мною для подальшого мого працевлаштування:-)

F
Fredy

Хлопчакам з редакції Може би вам я і повірив, але читаючи інші коментарі з матерними образами,які висять у вас на сайті, то ваша мотивація по видалянню моїх коментарів є більш як смішна! Напишіть прямО: НАМ НЕ ЦІКАВА ДУМКА, ЯКА РОЗХОДИТЬСЯ З ДУМКОЮ БАЛОГИ. А вам потрібно звикнутися, що вашого барона вибрали цигани, і він нічого спільного з вибором простих Мукачівців не має!

ПГ
почесний громадян

одно слово бидло а не вибори позор

РМ
Редакція Мукачево.net

Хлопцям з штабу ПР: Ваші коментарі видалені згідно з правил коментування. Повторні спроби порушувати правила можуть загрожувати блокуванням можливості коментування на сайті взагалі.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

то правда що андрій до депутатцтва отримав посаду барона в таборі?

М
Мукачівець

Андрію розкажи як у Подгоряні сотники і десятники складали списки виборців і роздавали по 100 гривень. Як хлопці на машинах з словацькими номерами подвозили старічків. Як у день виборів давали уже по 200 рублів біля общаги мрії. Хай знають усі як мукачево купували як на свинському базарі

ШФ
Штабістові фредікови

Про що брехати? Що чудили? Чи то Андрія люди роздавали де по 100 а де і по 70 рублів? Чи то Балогині люди пужали і поїли циганів що дало обратний ефект? Сидіть собі у штабі та жуйте соплі. Ліпше дуйте як відчитатися за потрачені гроші перед києвом

F
Fredy

Циганський барон боїться коментувати вибори у Мукачеві, чомусь він це вирішив зробити в Ужгороді. Напевно, бо там не знають, що балогани чудили під час виборів, там не Важко буде брехати в очі.

Читайте також