Андрій Балога: Ромів хотіли купити, залякати та спровокувати. Це дало зворотній ефект

15
15

Переможець довиборів у Закарпатську облраду по округу №5 прокоментував волевиявлення ромського населення Мукачева, яке взяло участь у виборах.

«Дехто вважає ромів неоднозначними виборцями. У день виборів в Мукачеві з самого ранку було вчинено кілька спроб тиску, залякування, підкупу ромів. Зокрема й шли в хід горілка, сигарки, гроші. Однак це, судячи з усього, причинило зворотній ефект, ніж той, на який очікували технологи влади. Вони явно прорахувалися», - зауважив Андрій Балога сьогодні в ужгородському прес-клубі «Закарпаття».

Водночас, додав Андрій Балога, куди більш красномовним є результат голосування на дільниці у ЗОШ №6 мікрорайону «Підгоряни», який у штабі ПР вважався базовим округом і там очікувалася впевнена перемога владного кандидата з суттєвим відривом.

«Дільницю тут очолював його (кандидата від ПР – ред.) родич. Але вийшло, що голоси розділились практично порівну. Хоча навколо дільниці цілий день кружляли автомобілі, які довозили «правильних» виборців та контролювали тих простимульованих хто був внесений у попередні списки. Цей «чорний» механізм дав збій, у тому числі завдяки свідомим виборцям», - наголосив Андрій Балога.

Коментарі

С
Спостерігачу

Шубець під ніком Спостерігач сам себе хвалить перед малим барчуком. Володя ти вроді сірйозний штемп, для чого так жопу лижеш?

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

Пропоную затвердити Мукачівський міський орден "ЗА ЗАХИСТ ДЕМОКРАТІЇ" та вручити кожному цигану який не брав гроші, боці руки нічого не брали як у всіх вихідців з помаранчу, кожному цигану який не пив бо состоїть обществі трезвості, кожному цигану який підримав свого демократичного бо він виходець з мукачівської сімї.

Ш
Шестьорці

Час покаже хто поступав чесно , а "666666-шестьорка і є шестьорка"

6
6666666

Ти дурню,що називаєш себе "Совість",треба було поїхати у Лохово і подивитися як ЛОХИ Бігунець і Корж роздавали гроші у кафе навпроти всім п"яницям щоби ішли по другому кругу.А жінка Бігунця у сумці тримала пачку паспортів.А ще заставляли всіх працівників освіти голосовати за Бігунця.Соси...

С
Совість

Бігунець переміг садварі.Якби голосування у Чинадієві,Павшині,Киндиришові було законним( що мали забезпечити ЄЦ).Шкода що розумні кандидати(Бігунець В.)не проходять через погрози,підкуп виборців .До чого ми докотилися?

Ц
Циган

Боже, які принципові у нас цигане, а я і не знав. Молодці роми! Так тримати!!! Андрій новий барон! Всі роми за Андрія! Навіть уявляю як циган бере від Чубірка 100 гривень! Циган бере і позаду тримає дулю, а в голові крутиться: я принциповий! Беру 100 гривень і це викличе зворотній ефект! Наш Андрій переможе! І побіг з злою гримасою на лиці віддавати свій голос за Андрія Балогу по дорозі беручи від його батька 300 гривень і шовдарь з Зубівської свиноферми!!!!!

1
111

"«Підгоряни», який у штабі ПР вважався базовим округом", а вот Циганський табор це базовий округ ЄЦ! :))))

ХХ
ха ха

Роммів хотіли купити....але тато платив більше

С
Сочуствующий

Шкудуву циган тепер переживавуть небожата чи не спалять їм регіонали табор в отместку за програш їхнього кандидата.

С
Спостерігач

Треба віддати належне Андрію. Щодо школи в Підгорянах. Не менш затято і грамотно відстоювали його поставлені там прихильники. Дістав всіх головний з М-Студіо. Сильний чортяка.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

ще треба добавити, що роми хотіли вступити в ВО "Свободу" та пр залякав їх...

Q
Qq

А в районі Василя кинули на *розтєрзаніє*,а жаль.У нас нормальні люди не проходимі.

Q
Qq

Давали обидва(на жаль у нас так принято!),але зрівнювати їх,вибачте,це маразм.

Ч
Чинадєвець

То не лишень у Мукачеві такоє було то і в районі ся подобноє робило і в Чинадієві були і водка і сигарети і подвоз на машинах і тому садварі й побідив іншак би точно програв

В
Валентин

Да, з циганами регіонали просчиталися, думали що то їх електорат, а ті проголосували масово за Балогу. Лиш горілку й цигарки зря потратили.

Читайте також