Андрій Балога сьогодні дасть прес-конференцію в Мукачеві

9
10

Переможець виборів міського голови за даними екзит-полу та попереднього паралельного підрахунку голосів зустрінеться журналістами сьогодні, у вівторок, 27 жовтня.

Прес-конференція відбудеться о 12:00 у Press Point (новий прес-центр, що розташований на 3 поверсі ТРЦ "Щодня" в Мукачеві на вулиці Возз'єднання, 20).

Андрій Балога прокоментує хід та результати виборчих перегонів, а також відповість на усі запитання журналістів.

Можливий трансфер журналістів з Ужгорода (0993112137, Віолета)

 

Mukachevo.net

Коментарі

ДС
до сина

Задорога іграшка й відноситись треба бережливо

ЯВ
як в програмі

солідну суму потратив татко ....але виграв вибори.

ЯВ
як в програмі

Тепер всі пенсіонери будуть в шоколаді.

ДМ
до марианни

Но чому лем пенсіонерам?А дітям а молодим людям! Бо родити воспитувати дорого,за все треба платити. А садик,а школа то бешені гроші треба.У садик або школу без кошилька хоть не йди,їм усе якусь херню гроші здавай!! А молоді пари з дітьми по чужих квартирах на зйомі! Треба робити для них в першу очерідь.Роботу,зарплату дати возмогу.,іти на уступки людей,щоб купити собі квартиру щоб гордитися своєю державою най люди не їдуть у світ!!!

М
Марианна

Най му Бог сохташ поддержить.Хоче наше мiсто зробити най кращим,iщи бы добавляв пенсiонерам надбавку до тих 1100гр.Всi бы ся за нього молили.

П
Правда

А ТРЦ "Щодня"-це чій магазин ?

П
Правда

Іван Франко програв вибори через селян,які продали голоси за ковбасу,--"Історична правда ".Ще на кінці 19 століття на західній Украіні.

Ф
феодал

Слідуючим мером буде онук Віктора Івановича Балоги. Ну і далі по спадщині. Мукачево феодальне місто!

*
***

но давай андрію вперед , за два роки маєш підняти планку до такого рівня , щоб уже ні в кого не було питань на слідуючі вибори , за кого голосувати , хоча чесно кажучи вибори в Мукачеві були достатньо брудними

Л
лоугош

Люди тобі повірили не підведи їх !

Читайте також