Андрій Балога: У Мукачеві змагалася демократія з баблократією

10
27

На думку переможця на довиборах у Закарпатську облраду по округу №5, результати голосувань засвідчили, що коли за політиком стоїть громада, реальна підтримка людей, то спотворити кінцевий результат волевиявлення дуже складно.

"Якщо співставити результати голосування на кожній дільниці з реальною роботою кандидатів на цих округах, то відразу стає очевидним, що йшло протистояння між, з одного боку, командною роботою та легальною боротьбою за кожен голос свідомого мукачівця, та з іншого боку, «баблократією» – чітко організованою «чорною» вертикаллю стимулювання мукачівців за кілька днів до виборів і у день голосування", – зазначив на прес-конференції в Ужгороді Андрій Балога.

"Разом з тим, ці вибори довели: коли за політиком стоїть громада, реальна підтримка людей, то спотворити кінцевий результат волевиявлення дуже складно", – додав він.

Коментарі

В
Валерій

Як недолік, Андрію вказують на його вік. Не можу з цим погодитись, але щоб не сперечатись, зауважу, що з часом, цей "недолік" виправиться.) Ну і ще - якщо молода людина йде в політику, а не піддається іншим спокусам - це треба лише цінувати!

Я
ЯЯЯ

БОВ ЕДЕН ЧЕСНЫЙ ЧУЛУВИК НА ПОСАДИ ИЛЬКО ТОКАРЬ-ТАЙ ТОГО УБРАЛИ...АНУ ПЕРЕЛИЧИТЬ УСИХ НА ПОСАДАХ-УСИ БАНДИТЫ ТАМ...ИЛЬКА ЗАБРАЛИ-ВОШ СЯ ЛИШИВ...БО УВИН В О Ш !!!

СМ
Свідомий Мукачівець

Я б сказав що: “Якщо за політиком стоїть такий батько як Балога В.І., то спотворити кінцевий результат волевиявлення дуже складно”

Н
Нянько

Йой, сину, сину...Мені нігди ся не любив Ледида, але вун сивий от життя, а ти іще зелений.

М
Маша

+5 Андрій молодець хай не за буде те, що пообіцяв!!!!

КБ
КАР БАР

яка туй політика*? тут тупо ПРИхват Міст. Пустозвонство. ІНтерес ЛІбералів ,АНглосаксів. Закарпаття лакомний кусок. Інтеграція з Європою?да да знаєме ми вас. У лице і каждого. удачно справлятися З поставленими задачами.

П
патріот

Кочетов Віктор Іванович заступник голови Мукачівської районної ради Воша-це прізвисько кримінального авторитета 70-80 років Мукачева,колишній бандит із мікрорайону Мукачева-Борогтелеп, недавно проскочила інформація на Мукачево.нет саме про нього. А це як виявилося- Віктор Кочетов!теперішній заступник Мукачівської районної ради.Це всіх дивує сидів у тюрмах, займався розбоєм, невідомо чимає атестат про середню освіту,не говрячи про вищу освіту.

П
патріот

А у Чинадієві нет, там просто людей обдурили, пообіцяли, а потім забули, хіба в хлібному магазині наливали по 50гр., а циганам теж обіцяли за 10 голосів 1 віз соломи... тільки забули вони що на чергові вибори уже не купиться більша половина людей.

Б
баблократ

сам і баблократ

А
Ася

На думку переможця на довиборах у Закарпатську облраду по округу №5, результати голосувань засвідчили, що коли за політиком стоїть громада, реальна підтримка людей, то спотворити кінцевий результат волевиявлення дуже складно. ......ммммм....та ні, думаю тут треба перефразувати...коли за політиком стоїть необхідна кількість грошей, то спотворити кінцевий результат волевиявлення дуже складно. Так буде правильніше)))

Ш
Шовфер

Якого фраса стоїть шлагбаум перед зеленим базаром? Демократ хренов...

Б
бютжет

що саме неприемно , що гроши тупо бралися ыз бютжету скыльки було потрыбно ..

ПГ
почесний громадян

куда там садвари лез за неделю не обсериш его какие 50 гривень он за рубль подавится стыд и срам

С
Спостерігач

А те що Балога заставляв всіх за себе голосувати? Вся барва, в школах вчителів примушували переговорювати батьків, щоб ті голосували за нього, в дитячих садках, в жеку, все з чим він був пов"язаний, заставляв інших голосувати за нього а то б скоротив зарплату, виписали б догану, а деяку частину звільнили!!!

М
мірко

Не лем бабло, а й страх.В Мукачівському районі регіонали угрожали,у неділю Кочетов із новим головом Дудом їздили по селах і всіх зашуговали і угрожали.А В Копинувцях Анталовський казав кіть не проголосують за Садварія та поувольняє всіх лісників. що там роблят,а у людей сім'ї та шо мали ррбити.У Павшині та Чинадьові циганам по 50 гривень давали за Садварія.Людоньки добрі се щи гірше бола давка на люди, чим у 2004

З
закарпатець

палити на початку його політичної карєри?

З
закарпатець

Панове, хто готував "ЗАГОТОВКИ" для Андрія? Для чого молодого і розумного хлопця?

С
спостерігач

а "какати" автівками де попало це дебілізм!

С
спостерігач

Андрій молодець тільки б не забув зробити все що обіцяв.

В
вася

Перекрити вулицю шлагбаумом перед своїм паркінгом це демократія!!!

Ф
Федя

Інтересно, а гроші Чубирко буду вибивати у тих хто взяв і не проголосував за нього бо тоді у Подгорянах мафіозні розборки начнуться. І в таборі тоже.

С
Спостерігав

А коли "роми"віддали голоси за "ПР",тоді були добрі і свідомі?"ПР"не було їхнім "Бароном"?

К
Кукурузі

Можеш патякати скільки влізе за гроши шефів, а люди все бачили. Тепер той хто взяв гроші від чубирки добре подумає чи требуло то йому

А
Антон

Добре що гроші цього разу не спрацювали Це гарний урок тим хто розраховує на бабки йдучи на вибори. Андрієві тепер залишається максимально виконати свої обіцянки і тоді успішна політична карєра йому забезпечена.

В
Вася

Выборы прошли сфитофор выключили!!!!!! Балога если что то делаеш делай до конца !!!!!!!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

жаль, що всього 3 дня як обрали і уже навчився маніпуляціям і брехні...

Й
Йовжі

Цим хочете вказати мукачівцям хто реально стоїть за переможцем - самий чесний електорат ЦИГАНИ :) вони взагалі ніколи і нікому непродаються :) сам ти в це віриш?

Читайте також