Андрій Балога: Віримо в Збройні сили, цінуємо своїх рідних та Україну. Христос Рождається!

6
3

Мукачівський міський голова Андрій Балога привітав мешканців громади з Різдвом Христовим.

Шановна Мукачівська громада, вітаю вас з Різдвом Христовим та прийдешнім Новим роком!

Щиро бажаю кожному з вас в ці святкові дні, бути поруч зі своїми близькими, обійняти, побачити чи принаймні почути голос дорогих вам людей!

Нехай світло Різдвяної зірки проб’ється через темряву війни, осяє та обігріє ваші домівки теплом сердець мільйонів християн, що сьогодні по всьому світу підтримують нашу країну в битві з російським злом та моляться за Україну!

Нехай наступний рік стане часом втілення головної мрії всіх громадян України - роком нашої Перемоги!

Дякую кожному з вас за витримку та стійкість, а від нашої громади - дякую всім, хто боронить країну, зокрема, нашим воїнам зі 128-ої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади за мужність та героїзм, за те, що Україна вистояла. За те, що Україна є. За те, що Україна буде.

Славимо Господа нашого Ісуса Христа, віримо в Збройні сили України та цінуємо найдорожче, що в нас є - своїх рідних та нашу Україну.

Христос Рождається! Славімо Його!


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Л
Лоці

Нехай наступний рік стане часом втілення головної мрії всіх громадян України - роком нашої Перемоги! Христос Рождається! Славімо Його! Дж

М1
Мукачівець 1951

Нехай наступний рік стане часом втілення головної мрії всіх громадян України - роком нашої Перемоги! __ Дякуємо. __ Христос рождається. __ Славімо його!!!

Я
Ярослав

святкувати з тими в один день моя сімя більше не буде

Читайте також