Андрій Любка оголосив голодування на підтримку Олега Сенцова

4
8

Закарпатський поет та письменник відмовився від їжі на день і закликав усіх долучитися до акції на підтримку українського політв'язня, який голодує вже 7-й день.

– На знак солідарності з Олегом я вирішив сьогодні відмовитися від їжі. Закликаю долучатися й вас – відмовтеся від їжі на день, кілька годин, відмовтеся від обіду чи вечері, – написав Андрій Любка у своєму Facebook.

Коментарі

Г
голопуцька

Андрій, вже можете їсти, Сенцов припинив голодування Джерело: https://novyny.online.ua/801929/roszmi-sentsov-pripiniv-goloduvannya/

P
pityu

вже дуже худлий?

О
огого

які ви туй усі ущербні у коментах((((

К-
Карпато - словин

Но упувіште , як мож до такого ся додумати ????? Аж цілий, сараку, динь буде голодовати ......ліпше бьі у Львів злітав , та там перед маскальськьім консулатом протест даякьій учинив ,бульш бьі хосна бьіло ....

P
pityu

уже поддержали мы и "юлеволю" и сочувствовали Савченко, когда голодувала.

1
123

Так на скільки він відмовився від їжі на один день чи як? Якщо на день то яке це голодування? І взгалі хто бачив?

Д
Дытатьыы

Може I здогне вiд цього голоду, йолоп! Ще один великий протестувальник, накшталт - вонячого, упоротого джонаматьйого ленона! Послiднiй лежав у лiжку ... у такий спосiб , вiн протестував проти вiйни США в ВьетнамI ! Еллллiтта !

П
Правдоруб

ПІВ-України ГОЛОДУЄ - РЕАЛЬНО, бо живуть у злиднях на відміну від баламута Андрія Любки. Думаю, що самопіар Любки hуйлоПутену до сраки.

Читайте також