Андрій Магера: Закарпатська облрада наривається на перевибори

2
18

Так заступник голови ЦВК прокоментував на своєму Facebook рішення закарпатських депутатів звернутися до Петра Порошенка із закликом ветувати закон про освіту.

– З яких це пір можна вважати Закарпатську область - багатонаціональною, якщо там проживає 80,51% етнічних українців, а для 81% населення українська мова є рідною?!, – зауважив Андрій Магера. - Не обласним радам вказувати парламенту і Президентові, яким має бути законодавче регулювання мови освіти в Україні. Схоже, Закарпатська обласна рада наривається на призначення Верховною Радою України позачергових виборів.

Нагадаємо, що вчора Закарпатська облрада голосами фракції БПП, Відродження, Опозиційний блок та КМКС ухвалили звернення до Порошенка. Фракції Єдиного Центру та Батьківщини не голосували.

Коментарі

1
111

А цього мегеру не требп переобрати. Майже дуже довго на своїй посаді сидить. При всіх властях знає голоси рахувати шкура продажна. Лиш знають що через ці закони людей баламутити. Забудьте мову предків ( венгрів. румуні. і т.д) забудьте свої традиції, звичаї , забудьте своїх дідів- прадідів . Ось чого вони добиваються. Зробили безвіз - та зрозуміли що потрібно все повернути, треба пересратися із всіма європейськими країнами, щоб ті кордони позакривали. Най сидять дома за 3200грн та дякують Києву!!!

В
Вибір

То є правова країна. Якщо депутати дотримуються Конституції, то це порушення святої політики Києва- на перевибори. А треба срати на закони, а робити як Київ - і будуть депутати в шоколаді. Що далі підпишуть, концтабори???

ДД
До до нижнього ідіота

Та ото ти ужек ся і у кати записав.Ни много нася береш.Но нич клава усьо стерпить,а де ся діне.

Д1
До 15:51

Ніт ниборе,80% у закарпатьови українці.

Z
Zoltan

Вірнійше буде, що у нас прожіває 18.49 відсотків украінців. 81,51 відсотків: русини, угорци, россіяне, цигани, німци, словакі, румуни, євреі, армяне, азербайджанци, білоруси...

I
Iгор

що, тхір запервальний, людей за те, що вони в 21 столітті просто хочуть на своїй мові вчитися бомбити кондиціонерами будеш, танками давити або в будинках живцем палити?

О
Остап

Хто б говорив - через тебе магера в 2004 році перші апельсини заскакали.. 80,5% - за переписом 2001 року, а з тих пір ваша бандеряча влада жодного разу перепис не проводила, тому що півкраїни за кордоном працюють завдяки вашому чудесного управління. Боїтеся, що ваш поганий ефективний менеджмент, від якого люди біжать по всьому світу бо вдома роботи немає, жодного нового заводу, жодної фабрики злодюгами не побудовано, не той результат покаже?

ДД
до дванадцятого

муй дідо мені уповів, же то бола московська власть, котра поробила з нас "украйинцьох". Же мацкальські комунішти потаємки все сотруднічали з украйинськими націстами

Ф
Фатів

До 22.09.2017 12:18 Де ти там видиш хоть одно слово про мацкалів ? Читай правильно .

1
12:00

А щи ти упувів твій дідо,ош ота власть ,яку ти хочш вирнути (московська) увозила у сибірь биз розбору яка нація на каторгу закарпатців.Закривала циркви,убаляла христи.Ци твій дідо можек був инкавидіст.

М
Мукачівець

Чуєш Мігеро іди переізберай у криму і донецьку.

AA
Al Alex

80,5% українців ????? Мій покійний дідо майже не відів українців. Були лем єдні русини мадяри, словаки, румуни, чехи, поляки. Уткіть ся узяли ????

Р
Рутенія

Ся мігера воняча вообще нюх потіряла!? Се чиновник так може говорити:" Не Закарпатськуй раді вказувати Президенту і ВР"! Там што баріни сидять!? Мігеро ти вообще не розберашся в державному устрої! Ще ти повім,то 85% громадян України,айбо не української нації!

Й
Йончі

Міжусобиці продовжуються))))

Ю
юрист

Голосування за Закон про освіту Фракція Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ" Кількість депутатів: 81 За:70 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:4 Відсутні:7 Фракція ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА" Кількість депутатів: 138 За:110 Проти:1 Утрималися:2 Не голосували:16 Відсутні:9 Панове Москаль та Рівіс , а ви з якої партіі...?

М
Мадяр

Розігнати мацкальських кукловодів.....

СУ
Слава Україні

Давайте давайте перевибори, та в обласній раді буде не 7 угорських депутатів а 20!))) Вперед сміло!

МК
Маразм Кріпчаєв

Смело товариші в мову- за вами уважно спостерігає весь цивілізований світ. Доведіть їм, що з часів Волинської різанини ви послідовні у традиціяхз свойх дідів-убивць

Читайте також