Андрій Молочний хоче посадити вчительку, яка затримала його сина після уроків

5
5

Відомий резидент українського "Сomedy club" Андрій Молочний здійняв скандал у школі свого сина і навіть написав заяву до міліції на вчительку.

Все почалося з того, що класний керівник школи в селі Гнідин під Києвом вирішила провести виховну роботу після уроків з учнями свого класу, серед яких і син відомого актора і коміка - 5-класник Андрій.

Батьки ж хлопчика розцінили такий крок вчителя, як незаконне позбавлення волі. Заяву в міліцію написала дружина 34-річного коміка і мати чотирьох дітей Наталя.

"Син Андрія Молочного вчиться в школі в селі Гнідин. Батьки звернулися із заявою через неправомірні, на думку сім'ї, дії вчителя щодо сина. Зараз йде перевірка заяви. Що стосується дій, через які написано заяву, ми поки не будемо їх коментувати", - заявив адвокат сім'ї Олександр Суботін.

У заяві, яку склала мама хлопчика написано, що дитину незаконно позбавили волі. Тобто вкрали. Це стаття передбачає до 5 років в'язниці.

У міліції справу прийняли і навіть провели перевірку. Згодом дійшли висновку, що складу злочину немає і справу закрили.

"Дитина утримувалась дві години разом з іншими учнями на факультативі по поведінці, на ключ їх ніхто не закривав, не зв'язував. Хлопець подзвонив зі школи і сказав, що його залишили там, а мама вирішила, що позбавили волі. Кримінальне провадження буде закрито через відсутність складу злочину. Мама вже 4 дні не пускає сина в школу, сказала, щоб вчителі їй не телефонували", - говорить начальник ЦГЗ УМВС в Київській області Микола Жукович.

Коментарі

1
123

там нездрава мама

P
pat

Якщо це рекламний хід, то хреновий. Якщо серйозне рішення - гавнюк.

Б
Бачі

Воний дуже -дуже больний

Я
Я

там видать все семейство такое

ГС
Голос совісті

Я думав, що він лише на Comedy Club є клоуном ))

Читайте також