Андрій Савко "Спортивний рух на Іршавщині"

6
0

Таку книжку мали б мати всі райони

Андрій Савко, у минулому -- триразовий чемпіон області з гирьового спорту, працював начальником відділу спорту Іршавської райдержадміністрації. Але, вийшовши на пенсію, не сидів, склавши руки, а підготував унікальний довідник „Спортивний рух на Іршавщині”. Перше видання книжки вийшло ще у 1999 році. А днями в Іршаві відбулася презентація вже другого видання, значно доповненого і краще оформленого, яке побачило світ у видавництві Олександри Гаркуші.

Тут знайдете відомості про кращих спортсменів Іршавського району різних років, розповідь про легендарного силача Кротона, інформацію для любителів спортивної статистики, окрему розповідь про розвиток спорту у кожному селі. Це справжня енциклопедія спорту окремо взятого району. У книжці вміщено понад сто світлин. Тут згадуються сотні, якщо не тисячу прізвищ. Тож знайти можна якщо не свою рідню, то знайомих – точно.

Без сумніву, що така книжка би знадобилася кожному районові. Адже люди відходять, події забуваються, а довідник зберігатиме точну і перевірену інформацію для наступних поколінь.

Олександр ГАВРОШ,

"Старий Замок "Паланок"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також