Андрій Єрмак та Дмитро Кулеба зустрілись з Сіярто в Ужгороді (ФОТО)

53
13

Сьогодні, в Ужгороді глава Офісу президента Андрій Єрмак разом з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою зустрілися з главою МЗС Угорщини Петером Сіярто.

Про це Андрій Єрмак повідомив у своєму Telegram-каналі. За словами Єрмака, вони працюватимуть аби налагодити відносини.

"Почали важливий візит угорської делегації. Разом з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою зустрічаємо Міністра зовнішньої економіки й закордонних справ Угорщини Петера Сіярто з командою. Працюємо, щоб налагодити відносини, потрібен відвертий та конструктивний діалог. Ми готові", — зазначив глава Офісу президента.

Нагадаємо, днями в Ужгороді відбулась зустріч Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля та Прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

W
winkelschleifer

я так порозумів шо туй зібралися боти і троллі - нич по темі лем обзивати і матюкатися... на базарі Гід май культурні люди, на школоту не схоже, а модератор іще не вийшов на роботу..... т

К
конгон

фьодор шандор сову натягує ззаді

;
;;;;;;;

Де Є- ТОЙ- МАДЯР - шо тіпа посол укр в мадярщині- Фєрі ШАНДОР...Єкскурсовод і Баламут!Чого не ПриЙШовна переГовори Коли ОТО ЬРЕБП?

D
dingo

Питанню - Єрмак - москальский татарин. імя його означає - веселье, забава.... памятай чужинець...

Д
Ддд

Два уебаны прийшли на коврик.

Б
Бічкаш

Нич з того не буде... Пийтерке цих двох повертить на дакови. Бо не узяли головного "успішного переговорника" Шмигаля. Он як він масно і результативно з фіцковом переговорив. Доречі, де наш посіл-екскурсовод? Чи з орбанком лишився?

П
Питання

Хто такий Глава Офісу Президента України і чому він проводить міжнародну зустріч з міністром іноземних справ іншої країни? Де в Конституції України згадується про такий держорган, як Офіс Президента України і Главу Офісу Президента? Згідно положень ст.6 Конституції України зазначено, що державна влада в Україні здійснюється на засадах її поділу на законодавчу, виконавчу та судову. Органи законодавчої, виконавчої та судової влади здійснюють свої повноваження у встановлених Конституцією межах і відповідно до законів України. Згідно ч.1 п.5 ст.85 Конституції до ЗАВДАНЬ Верховної Ради України віднесено визначення засад внутрішньої і ЗОВНІШНЬОЇ політики України. Відповідно до п.1 ст.116 Конституції Кабінет Міністрів України ЗАБЕЗПЕЧУЄ здійснення внутрішньої і зовнішньої політики держави. Чому МІНІСТР ІНОЗЕМНИХ СПРАВ УКРАЇНИ СИДИТЬ, ЯК ПРИСЛУГА З БОКУ?

Б
Балога

Ба за Килко область продали

ДФ
До фері

Тиї шо в галстуках зліва? Хто го так постриг?

A
Auto

Цикаво як добралися бусом або поизд чи може хеликоптором

F
Feri

Сидять двое як обосрані

У
українець

О, міністр закордонних справ сидить ,як сирота, а завгосп веде переговори. Ото навибирали зебілоїди!!!

.
.

Шо туй забули сі два шакали?

Читайте також