Андрій Єрмолаєв: "Усі кандидати від Південного Сходу повинні знятися на користь кандидата, який має шанси на перемогу"

2
0

Якщо опозиційні політики не зможуть об'єднатися до президентських виборів, це дасть шанс влади на перемогу.

Про це заявив політолог, директор Інституту стратегічних досліджень «Нова Україна» Андрій Єрмолаєв в ефірі телеканалу NewsOne. На думку політолога, для запобігання цьому сценарію необхідно, щоб всі кандидати, які виступають за мир, зняли свої кандидатури на користь кандидата від «Опозиційною платформи - "За життя" Юрія Бойка.

«В колі опозиційних сил до сих пір триває безлад. І тому я звертаюся до всіх учасників цих процесів, які, сподіваюся, мене почують. Ваша гординя призведе до того, що потрібний відсоток у першому турі буде розпорошено, растасканий по вашим партійних квартирах. Запевняю вас, це вам не допоможе на парламентських виборах, але це зробить можливим збереження нинішньої влади », - заявив Андрій Єрмолаєв.

Директор інституту «Нова Україна» переконаний, що нинішня влада, враховуючи її акторську майстерність, сплановані тури і гроші, які будуть роздані у вигляді монетизації субсидій, зможе при таких розкладах не тільки увійти до другого туру, але навіть претендувати на перемогу.

«Що тоді ви будете робити, я не знаю. Виходячи з партійної прагматики, незважаючи на з'їзди і висунення кандидатів, подумайте ще раз і зніміть свої кандидатури на користь кандидата, який здатний перемогти. Кандидата від Південного Сходу і Центру, від сил, які виступають за мир. На сьогоднішній день, які кроки не робилися б, реальні шанси на перемогу має тільки кандидат від «Опозиційною платформи» Юрій Бойко », - вважає експерт.

Згідно з останніми соцопитуваннями, Юрій Бойко входить в трійку лідерів президентського рейтингу. Так, в опитуванні, проведеному в січні Інститутом аналізу і прогнозування лідер «Опозиційною платформи - За життя» Юрій Бойко має 11,6% підтримки і займає третю сходинку, відстаючи від йде другим Володимира Зеленського на 1,3%.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також