Андріїв дав головному комунальнику Ужгорода 700% премії за «ідеальну зиму»

12
5

За грудень, коли тротуари і дороги обласного центру були вкриті льодом і снігом, Оксана Пайда отримала одразу 8 зарплат.

Сам мер переконує, що все законно, адже це були гроші, які залишались напередодні Нового року у фонді зарплати.

1723 грн – такою є заробітна плата директора Департаменту міського господарства Оксани Пайди, а взимку вона отримала одразу майже 13 тисяч, а саме: 100% премія до дня місцевого самоврядування, 100% до Нового року і 500% премія за грудень.

В той час, коли Оксану Пайду мерія заохочує, прокуратура відкрила 4 кримінальні провадження і перевіряє працівників і керівництво Департаменту за службове підроблення, зловживання владою, привласнення бюджетних коштів.

Коментарі

Р
Робін

Платіть лохи податки, а ми знайдемо варіанти іхнього застосування-це і є суть реформи місцевого самоврядування

ДН
До натан

Дуже хороші і правильні слова,тільки ось сказані не за адресою.Нема тут кого захищати!

Н
натан

Неможу промовчати коли жінку принижують . Вона ж напевно чиясь мати ! І не "пухне" а можливо має хворобу ! Взагалі дивовижно !Ну що ми за люди . Все погано . Так поверніться на десяток років назад . Що пригадали ! Доріг взагалі небуло добрих . Будували без дозволів . Які премії виписували ніхто і не знав , крім своїх. І всім було поф... Бо знали - мовчати краще . Хто возмущався , той просто пропадав , або його знаходили в смітниках після бесіди з крутими хлопцями . За ті часи минулими мерами що було зроблено для громади міста ? Дороги погані ? Але вони є ! Премія 13000 тис , так цеж премія , а не зарплата .Ось в деклараціях міліції , суддів , прокурорів та у чиновників 1 рангу ЗАРПЛАТИ...Я б ще дав 500% премії як моральну компенсацію за те приниження , яке є в її сторону .Люблю цитату: "Перш ніж засуджувати когось, візьми його взуття і пройди його шлях, спробуй його сльози, відчуй його біль, натрапи на кожен камінь, за який він зачіпився, і тільки після цього говори як правильно жити

1
111

А наші комунальники взагалі зиму провалил. Потрібно всіх звільняти

В
вiталька

Ем, ...бггггггг, сцук, полюбому от голода тьотя пухне, БГГГГГ, свинота непугана, наверно і жре так як і свиня, з валова, сьорбаючи і чамкаючи, тьфу як то мерзко. А нещасні небораки на 0,25 ставки по городу з тачками пісок розкидують..

Читайте також