Андріїв найгірше з усіх мерів обласних центрів виконує обіцянки (ІНФОГРАФІКА)

15
4

Про це свідчать дані дослідження українського порталу "Слово та Діло".

Експерти видання дослідили, наскільки сумлінно українські міські голови виконують дані ними обіцянки.

Так, найвідповідальнішим є мер Тернополя Сергій Надал, слідом за ним йдуть мер Херсона Володимир Миколаєнко та Олексій Каспрук з Чернівців. Вони доводять до кінця більше половини обіцянок.

Останню, 22-гу сходинку рейтингу посів міський голова Ужгорода Богдан Андріїв з рівнем відповідальності всього 8%.

Коментарі

1
111

Балоги Андрійка взагалі нема в тому списку як мера міста. Подивіться там є три Балоги.. ВІктор іванович 13 обіцянок виконав 25 не виконав 8 в процесі. Чомусь якась однобокіть мукачево нет показують лише ужгород.. чому не покажете всіх правителів області шоб люди могли порівняти?там є набагато гірні..до прикладу андріїв давав 26 обіцянок, виконав 2 і в процесі 24..нема жодних не виконаних

1
111

Балога в Мукачеві молодець хай Андріїв вчиться

П
Петро

До Ужгородця У мера є стандартна робота, тобто то що він повинен виконувати - виконувати свою роботу. Мери які були до Андріїва не виконували свою роботу належним чином, обіцянки тим паче. Так що Андріїв як не як виконує свою роботу ліпше чим інші його попередники але не на всі сто відсотків! Обіцянки зовсім не виконує... він не людина слова!

У
Ужгородец

Честно говоря, не знаю, всех его предвыборных обещаний, но то что он УЖЕ сделал больше за год нежели предыдущие ужгородские "мэры" за свою каденцию - это факт. Искренне надеюсь, что, по возможности, сделает еще больше для горожан. И верю, что есть противники работы данного человека, но, как говорится "Человек не доллар - не всем будет нравиться".

Читайте також