Андріїв пообіцяв розібратись з циганським поселенням на Митній в Ужгороді (ФОТО)

12
3

Вже більше півроку тому роми влаштували собі маленьке поселення біля гуртожитків УжНУ на вулиці Митна – змайстрували хатину і живуть тут декількома сім’ями.

Містяни вже не раз бідкались, що вони розвели там повні антисанітарію та займаються жебракуванням.

«Хочу звернутися до влади міста Ужгород, до Громадської ради, Вам не цікаво хто власник цієї Вілли? Центр міста! З дітьми не можливо вийти гуляти, собаки, мусору, антисанітарія! А головне, що в одного мешканця цих апартаментів - відкрита форма туберкульозу! Взимку їх там було двоє, тепер там приблизно 10 чоловік! Ввечері страшно вийти! Хіба це так має бути? Хіба це ніхто не помічає?», - пише на власній сторінці в Фейсбук ужгородка Вікторія Ткачик.

Кореспондент Мукачево.Net  звернувся до в.о. мера Ужгорода Богдана Андріїва щодо роз’яснення цієї ситуації. Керівник зізнався, що жоден з мешканців поки офіційно до них не звертався з цієї проблемою, однак пообіцяв сьогодні ж з нею розібратись: «Я негайно звернусь до правоохоронних органів міста, муніципальної поліції та всіх інших відповідних структур, аби вони якнайшвидше виїхали туди і розібрались, що там коїться».

Більше інформації про тутешній циганський «побут» тут.

Мукачево.net

Коментарі

С
Сергій

Сьогодні 27 березня на Миній 25а безхатченки почали зводити додаткове помешкання.

С
Серж

Я у вересні 2014року писав листа в мерію, але вони спромоглись лише вивезти купу сміття, 24.03.2015 року я зареєстрував повторне звернення в мерію. І нехай не брешуть, що звернень від мешканців небуло бо ще у 2012 році був лист з підписами мешканців тоді на протязі 30 днів питання було вирішено. Будемо слідкувати за тим, як буде вирішуватись це питання. Добре що ще є небайдужі громадяни.

Д
джон

этот который с туберкулезом постоянно стоит возле "украины" и на дороге милостыню просит,и вы знаете находятся такие идиоты которые открывают окно в машине и дают ему монетки (во основном бабы) вот тупорылые удивятся когда у кого то из близких тубик появится...... надо быть полным дауном чтоб давать милостыню стоящим на дороге бомжам.

Читайте також