Андріїв про свою відставку: цей проект рішення не відповідає законодавству

7
4

Міський голова Ужгорода заявив, що йдеться про підміну поняття та маніпулювання громадської думки. Далі пряма мова.

– У нас демократична країна. Ужгородці, як, утім, і мешканці інших міст чи сіл, можуть ініціювати у місцевій раді розгляд будь-якого питання, що стосується територіальної громади. Це передбачено Законом “Про місцеве самоврядування в Україні”. Але саме цей проект не відповідає законодавству, бо є чітко визначена процедура відкликання міського голови з посади за народною ініціативою. Детальну правову оцінку проекту хай дають юристи. На мою ж думку, це спроби деструктивних сил дестабілізувати ситуацію у місті. Проте хочу запевнити ужгородців: міська рада працює у звичному режимі, вирішуються всі питання забезпечення життєдіяльності Ужгорода. Наразі проект із таким механізмом, де підміняються поняття народної ініціативи для маніпулювання громадською думкою, не передбачає ніяких юридичних наслідків, – цитують Богдана Андріїва в прес-службі Ужгородської міської ради.

Нагадаємо, що сьогодні було зареєстровано проект рішення про дострокове припинення повноважень міського голови Ужгорода.

Коментарі

В
виборець

можна подумати лиш андріів підкупав, шо в мукачеві ніхто нікому нич давав пуд час виборів, чи гроші тихо не брали від агітаторів? вягде однаково ідуть через гроші у владу

У
Ужгородецям

Спочатку вибираєте і радуєтеся 500грн а потім бєтеся головою у стіну і кричите про дострокове припинення повноважень мера обласного центру Богдана Андріїва - самі хоч знаєте що хочете напевно знов 500 а той дорвався до влади і чхати хотів на вас.

У
Ужгородець

А роздавати 500 гр виборцю за його голос відповідає законодавству України ? ( вже не говорю скільки отримали контролюючі органи)

П
Правда

за вашу таку роботу вас всіх камінням забити треба..... а потім посмертно реабілітувати. може. ніякого позитиву і користі для народу від вас немає. а ви б'єте себе у груди, що кращих за вас немає і ви самі-самі. ну який мені із андріїва хосен (як би сказала моя бабця). і я так скажу.

Читайте також