Андріїв – у відставку: у міськраді Ужгорода зареєстрували проект рішення (Документ)

21
4

Ньому йдеться про дострокове припинення повноважень мера обласного центру, а також те, що це рішення є ініціативою мешканців Ужгорода.

Водночас, як вдалося дізнатися Mukachevo.net, проект рішення зареєстрував у міськраді громадський активіст та екс-член виконкому Ужгородської міськради Олександр Волосянський, який зараз працює помічником діючого міського депутата Віктора Щадея.

Проект рішення про дострокове припинення повноважень мера Богдана Андріїва вже оприлюднено на сайті міськради, і теоретично його можуть розглянути вже на найближчій сесії міської ради.

Згодом прес-служба Ужгородської міськради розіслала коментар міського голови з приводу цієї ініціативи, в якому мер Ужгорода назвав проект рішення незаконним.

Коментарі

Д
Діпсі

Вечір добрий, я корінний мешканець міста Ужгород... всі мери коли йде передвиборча компанія то обіцяють , а потім не роблять...одна Андріївом я задоволений, хоч я ні чим не пов'язаний з політикою, однак я бачу, що в місті дійсно щось змінюється як один з прикладів це в дворах багатоповерхівок кладуть бруківку/шашку та нові бордюри. Асфальтують двори та дороги, нові тротуари...для мене це вже позитив і населення бачить , що щось змінюється

Н
народ

Під час виборчої кампанії багато обіцяють, щоб всістися у крісло мера, а коли дорвуться до посади то швидко забувають про обіцянки. Дуже добре, щоб ніхто про себе не думав, що він Бог.

ДУ
ДО Ужгородців

Спочатку вибираєте а потім бєтеся головою у стіну і кричите про дострокове припинення повноважень мера обласного центру Богдана Андріїва - самі хоч знаєте що хочете

В
Ваня

Щадей то лох куди лізе бомж галімий,лошара

Читайте також