Анджеліна Джолі і Бред Пітт розлучаються

64
0

Чутки про те, що між голлівудською парою №1 Анджеліною Джолі і Бредом Піттом далеко не все добре, ходили декілька місяців поспіль.

Тертя між подружжям виникли після того, як пара переїхала до Нью-Йорка, де Анджеліна почала зніматися в новому фільмі Sаlt. Актриса дуже вимотувалася на зйомках, і у неї зовсім не залишалося часу на шістьох дітей і тим більше на чоловіка.

В результаті стосунки між подружжям погіршилися. І хоча зовсім нещодавно на червоній килимовій доріжці Каннського кінофестивалю Анджеліна і Бред позували обіймаючись і при кожній слушній нагоді цілувалися, оточуючі говорили, що актори просто грають на публіку. Мовляв, чутки про їхнній розрив можуть нашкодити успішному просуванню нового фільму Бреда "Безславні виродки", особливо напередодні прем'єри картини в Каннах.

Тому перед об'єктивами подружжя показувало свою пристрасть, але як тільки камери вимикалися, обливали один одного крижаною байдужістю. Повернувшись з Канн, 45-річний Бред і 34-річна Анджеліна зайнялися кожен своєю справою. Джолі повернулася на знімальний майданчик фільму Sаlt, а Бред сів у приватний літак і відлетів подалі від сім'ї.

Зірку зняли на аеродромі вчора, 3 червня. Бред відлетів, щоб почати підготовку до свого нового фільму Moneyball, в якому він зіграє зірку бейсболу. Але фактично він відлетів від Анджеліни і від родинних проблем, тим самим поставивши крапку в їх непростих стосунках.

За словами друзів Бреда і Анджеліни, їм просто набридло постійно приховувати від публіки їхні проблеми, які послідували після п'яти таких неспокійних років їхнього спільного життя.

"Вони вирішили офіційно розійтися, - розповіло джерело з оточення зоряної пари. - Бред збирається зніматися в двох фільмах. А Анджеліна і шестеро дітей деякий час поживуть в їхньому маєтку у Франції. Це офіційний розрив".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також