Angry Birds Star Wars II вже можна скачати на свій смартфон

11
0

Як стало відомо, гра доступна у версіях для пристроїв, що працюють під управлінням iOS, Android і Widows Phone.

Видавець серії ігор Angry Birds, фінська компанія Rovio, виклала в магазинах додатків для мобільних пристроїв продовження культової гри про злих птахів - Angry Birds Star Wars II.

Про це повідомили представники фінської компанії, пишуть РІА Новости.

Зазначається, що у другій частині гри додані нові персонажі, рівні та місії, Ігровий всесвіт, як і в першій частині, стилізований під серіал Зоряні війни. Гравець може вибрати, за яку сторону йому грати - світлі чи темні сили, чи, в ігрових термінах, за птахів або свиней.

Гравці також отримали можливість переносити образи 30 фігурок Hasbro, що зображують персонажів, у віртуальну реальність гри за допомогою модуля TELEPODS. Для цього іграшку потрібно розмістити перед камерою телефону або планшету, фігурка буде просканована і відповідний персонаж з'явиться на полі бою.

Додамо, що перша гра серії Angry Birds вийшла 10 грудня 2009 року для платформи Apple iOS. За даними Digit.ru, гра стала найпопулярнішим платним додатком в App Store за весь час його існування.

Крім вищесказаного нагадаємо, що наприкінці серпня поточного року стало відомо, що Rovio готується до випуску нової гри про злих птахів. Тоді ж компанія опублікувала перший тізер проекту, який називається Angry Birds Go.

Також варто звернути увагу на позитивну динаміку фінрезультатів фінської компанії. Так, виручка Rovio збільшилася від 2011 року майже вдвічі - до $195 млн у 2012 році, тоді як чистий прибуток компанії також зріс і досяг $71 млн.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також