Ангари мукачівського аеропорту можуть перетворитися на овочесховища

20
8

Такі плани було озвучено сьогодні на сесії Мукачівської міської ради, під час прийняття рішення "Про затвердження заходів ефективності функціонування ММКП "Міжнародний аеропорт Мукачевол" на квітень-червень 2015 року".

За словами мера Міста Золтана Ленд'єла  у майбутньому, аби хоч якось використати приміщення ангарів для користі міста, там планують влаштувати овочесховище, якого у місті ще немає. наразі там йде вивчення температурного режиму.

А поки, рішенням міської ради, було виділено кошти у розмірі 261 340 гривень на подальше утримання аеропорту.

Мукачево.net

Коментарі

М
мукачівець

На територіі колишнього Радянського Союзу було три аеродромів такого маштабу а ця влада зі своіми бізнесменами все тільки знищити! Ні одного конкурента Барві в Мукачеві не має;плити вже продали за ангари беруться;ніяк наістися не можуть;коли цьому вже кінець буде?

Х
хтось

Бізнесмени позаберають військове майно, а чиновники через “ збір на армію” від жебрачі простої із зарплати гроші стягуватимуть на утримання армії...

1
1234

Балога вам дасть робити конкуренцію, бо вже сам зробив ангари для овощів на Пряшівській вулиці. То ги би не дай бог побудувати ще один конкурент супермаркет не Барви, но як в Ужгороді, де їх пять видів і реальна конкуренція по цінам та якості, але це Мукачево.

1
123

Побудувати новий мікрорайон, само краще на аеродромі

П
Простак

Така сама афера, як відновлення виноградника на Замковій горі.

Е
Еколог

завод якиїсь запросіть , інвестиції притягуйте , овочесховище , що ви там ховати будете і від кого

ДП
давно пора

Цей об"єкт був збудований на народні гроші, і накінець (бо вже або передумали, або забзділи місцеві нуворіши) найдуть їм застосування.

Ч
Читач

Маразм... розграбувати стратегічний військовий аеродром аби зробити з ангарів... склад для капусти та картоплі. Лиш в Мукачеві так вміють... вже б краще якийсь завод чи виробництво побудували. "Прєдпрінімателі" кляті...

Читайте також