Ангеліна Моняк: «Я дуже сильно хочу вийти і виконати естрадну пісню»

9
0

Після перемоги у першій дуелі на проекті Голос Країни ужгородська співачка поділилася враженням з журналістом телеканалу 1+1.

Ваш суперник Ярослав – людина, яка є носієм унікального голосу. Як Вам вдалося його переспівати? 

Я не знаю, в чому секрет моєї перемоги, бо мій суперник був дуже гідним. Коли нас ще не розділили на дуети, інтуїція підказувала мені, що я співатиму з Ярославом Радіоненком. Просто відчула це, як вперше його побачила. І у мене немає зараз пояснення моєї переваги, бо це, мабуть, долею так судилося і мало статися. Є гарний вислів, яким я описала б дану ситуацію: "Все, що не робиться, все йде до кращого". 

З Ярославом встигли знайти спільну мову на репетиціях? 

У нас були абсолютно дружні стосунки, і кожного разу ми співали дуетом – у нас чудово виходило, голоси зливалися. Тому, коли я виграла, відчула радість за себе, але стало дуже сумно за Ярослава. Я така людина, яка завжди по життю йде з перемогою, проте ми обидва були гідні позитивного рішення тренера. Я не розумію, як можна було обирати. Визначитися саме з нами Валерії, напевне, було дуже тяжко. 

Між безпосереднім виступом і репетиціями було багато відмінностей? 

У нас були досить рівні всі спроби на сцені. Інша річ, що Валерія висунула певні вимоги до кожного з нас на репетиції, і я намагалася виконати їх. До сьогоднішнього дня я була зациклена на співі і не думала про образ Кармен, який повинна була втілити на сцені. А вже перед нашим номером я вжилася у цю роль, пристрасну, гарячу як вогонь. Наскільки я пам'ятаю, Ярослав отримав якісь зауваження стосовно нот, проте навряд чи у мене все було гладко. Тобто, це вже рішення тренера, яке для мене теж залишається загадкою. 

Класичний музичний твір імпонував Вам?

Я знаю, що Ярославу подобається ця арія Кармен, але мені по голосу вона була не близька. У мене сопрано, а цей твір написаний для мецо-сопрано. Крім того, образ Кармен не такий вже і світлий. Втім, це був цікавий для роботи музичний матеріал. 

Це вже друга Ваша поява на сцені "Голосу країни" у класичному жанрі. Чи буде перевтілення на поп-діву? 

Я дуже сильно хочу вийти і виконати естрадну пісню. Перше, що я почула у своєму житті, - це був блюз та джаз. Саме тому я сподіваюся, що тренер дозволить мені виконати хорошу естраду, а не щось простеньке. Насправді я мрію заспівати тут джаз "Summertime" – ця композиція на слуху, і я дуже-дуже її люблю. Мені хочеться показати себе в іншому амплуа вже якнайскоріше! 

У роботі з тренером не виникає труднощів? 

У нас конфліктів немає абсолютно, тому що Валерія – прекрасний коуч. Вона настільки класна, відкрита і проста як людина, що підкупає з першої миті. З нею легко працюється, від неї віє добротою, з нею навіть можна відверто поговорити! 

Не шкодуєте, що обрали саме Валерію з усіх чотирьох тренерів? 

Звісно, ні! Я тільки впевнилася ще більше у тому, що моє рішення – це був поклик серця. 

Попереду – виступи наживо. Чи є у Вас досвід роботи у прямому ефірі? 

У мене немає досвіду роботи в жодних ефірах, тому що до цього часу я не брала участі у кастингах та якихось інших шоу чи конкурсах. Думаю, глядачі можуть собі тільки уявити, наскільки для мене все, що відбувається зараз, мегаграндіозне. Для мене на "Голосі країни" все вперше, тому коли я стою за лаштунками, хвилююся настільки, що кожного разу переживаю сценічний шок. Заспокоююся тільки тоді, коли бачу людей у залі, але після виступу потім ще кілька хвилин взагалі не можу розмовляти.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також