Ані Лорак не змогла пояснити, чому вона "кинула" ужгородців, і поїхала за "самоварами" (ВІДЕО)

21
9

На початку червня українська співачка відмінила свій концертний тур по Західній Україні, що мав розпочатись в Ужгороді.

Натомість вона поїхала до Москви, аби взяти участь у церемонії нагородження від RU TV.

Там їй вручили одразу дві премії в номінації "Краще шоу" та "Кращий дует" (з Григорієм Лєпсом) та отримала два "золотих самовара".

Натомість в Україні таку діяльність співачки не підтримують.

Телеканал 24 вирішив спитати у самої Ані Лорак про її мотивацію. І от що з цього вийшло.

Коментарі

0
09

курва она и в африке курва в жопу виебать суку чтоб украину любить

Л
людям

ви мало єбануті? на скільки треба буди тупим і йобнутим оби обосрати співачку за те, що вона в Росії виступає? не похуй, де? вона заробляє гроші. кроме того, пиздіть шо хочете, хворі на голову імбіцили, але серед росіян є велика кількість нормальних людей. люди не винуваті, шо їх президент хуйло! а на любого єбанутого маскаля найдеться точна копія лиш українець, який лише почує російське слово і начинає ричати "маскалі, окупанти", даже не розібравшись хто є тією людиною. а агресивно-настроєних донбасівців, чеченців і російських провокаторів даже людьми вважати не можна. то є виродки. не опускайтеся до їх рівня такими ГОЛОСНИМИ словами як зрадниця. одно в чому ані лорак зкурвилася. так то, шо "кинула" ужгородців.

Б
Бігарь

за омахом поїхала та шльондра

1
123

Тупе відео для ідіотів. Давайте запишемо в зрадники всіх заробітчан з України (в тому числі із Закарпаття, які працюють в Росіїї. Чогось ніхто з добре влаштованих не повертається в знак протесту, а продовжують працювати в тому числі і на російську армію. А Лорак така ж заробітчанка тільки знаменита. Як завжди не там зрадників шукають.

Г
ганьба

Її дітям буде дуже соромно за таку маму

У
Українець

Тому шо це БАЛОРАК, пластмасова манкурт-дегенерат лиш би бабло платили (

І
Іванко

Єбуча курва)

Г
Ганьбі

Нє тебе йобнуту буде слухати. Ти її дітей будеш годувати.

Г
ганьба

Ганьба ЛОРАк,поважала її а тепер все змінилося,Росіяни вбивають молодих наших хлопців,мирних жителів на сході,а Вона Зрадниця їде за нагородами,ПОЗОР ЇЙ....

Читайте також