Антимонопольний комітет почав перевірку "Закарпатавтотрансу"

16
10

Причина – часті відмови у перевезенні пільгових пасажирів. Про це повідомляється на офіційному сайті Закарпатського обласного територіального відділення АМКУ.

«Розпорядженням адміністративної колегії Закарпатського обласного територіального відділення АМКУ від 24.03.2015 №11-рп/к розпочато розгляд справи відносно ВАТ «Закарпатавтотранс» у зв’язку з наявністю в його діях ознак порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

ВАТ «Закарпатавтотранс», всупереч вимогам Закону України «Про автомобільний транспорт» та Правилам надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, відмовляло у продажі квитків на пільговий проїзд автобусами міжміського та/або приміського сполучення в касах автостанцій області особам, які користуються такими пільгами», - йдеться у повідомленні.

Мукачево.net

Коментарі

В
Вася

Антимонопольщики рулять, молодці

R
rem

Місцеві бюджети Закарпаття із-за місцевої влади недоотримують десятки мілліонів гривень, які у вигляді адресної допомоги могли б направлятись прямо пенсіонерам для витрат на проїзд. Про які мілліони йдеться? Про податок на нерухоме майно. Керівник ужгородської податкової у січні при встановленні ставки податку, прикриваючись пенсіонерами (дослівно "Пенсіонери не зможуть платити високу ставку податку на нерухоме майно"), зробила все, щоб ставка податку на нерухоме майно наближалась до 0. У Вінниці депутати спромоглися встановити достойну ставку (десь 1,5% на жилі приміщення), а в Ужгороді та пригородах, виявляється, в домах на 300-800 квадратів живуть нищі урядовці, депутати, митники, менти, сбушники та інша нечисть, які не можуть платити за награбовані квадратні метри реальні податки.

ЯС
я сам пільговик

рахую що мене держава принижуе малов пенсійов, а самість грошей дають льготи, якими я не в змозі користуватися, нащо мені сільському жителю, знижка на квартплату, воду, каналізацію, (і багато ще чого) чого в селі немае,я розумію і того шофера на маршрутці, коли пів автобуса пенсіонерів їдуть на базар, але то питання до уряду, і очкастого премьера,нащо ун принижуе людей.

П
Простак

Пільговиків не перевозять вже з 20 лютого і якщо за цей час отримали відшкодування з Держбюджету за фіктивне перевезення пільговиків - то це хіба не КРИМІНАЛЬНИЙ злочин ? Прокуратура взагалі у нас є ?

Е
Еколог

василь михайлович із за таких биків як ви у нас замість комфортних автобусів їздять пазики та газелі , платіть адекватну ціну і будемо всі кататися на нормальному транспорті навіть нашого рідного ЛАЗ нового покоління

ВМ
Василь Михайлович

Щоб ви суки із закарпатавтотранса та начальники вокзалів подавились тими грошими щоб ви підараси попереживали своїх дітей і внуків- гандони кончені- вам сволочам це вернеться боком

В
Василь

відправити репортаж Порошенко Яценюку і Ляшко

Й
йончі

зібратись всім учасникам ато і поломати кричка та ваграма

У
Ужгородець

м-Студіо-браво. Бийте до кінця.

ПЗ
порушенням законодавства

мае займатися прокуратура, а ту маемо междусобойчик, наезд антимонопольщиков, значить спустять на тормозах, оштрафують для виду, а мало би бути прокуратура захищае права громадян у судови, крапка

Читайте також