Антитерористичні навчання: Закарпатців закликають не боятися військової техніки на вулицях

10
12

Про такі навчання повідомила прес-служба УСБУ в Закарпатській області.

Саме сьогодні, 28 жовтня координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Закарпатській області проведе планове антитерористичне навчання в Мукачівському та Берегівському районах.

У заході також братимуть участь ГУ Національної поліції в області, регіональне Управління ДСНС, Нацгвардія, військові, інші служби й відомства. Під час навчання будуть задіяні сили і засоби учасників заходу.

Тому, закарпатців просять зберігати спокій, та не хвилюватися, якщо на вулицях з'являться військові та їх техніка.

Коментарі

С"
солдат "пупкин"

Ее нич там не боло такого інтересно як пишуть в "сми"побігалисьме по киндириці мало,6 годен без куска хліба та і всьо,і в кінцьови канешно ми тіпа туту групу диверсантів просрали(но точніше не ми,а нац,гвардія)."а чому просрали"бо нас нич не учать,лем замітаєме і ліс рубає,вся наша подготовка,

Ч
ченадієво

армія охраняє месні подтягнуться

1
123

ідіоти, скорше би ся розвалила ця долбана україна

Н
няньо

а закарпатці ся і не боять...тося влада боїть закарпатців.Бізувно, знає пес чию солонину вкрав

І
Історик

Шкода бензин та солярку на туфту переводять

В
Василь

Селюки-терористи,розграбувавшие оборонні підприємства,дислоковані в Закарпатті,суцільно сидять в структурах влади. В т.ч. в т.н.СБУ та "інших службах і відомствах". Серед народу Закарпаття терористів немає і ніколи не було. А взагалі-то холуям терористiв iз СБУ треба було спрацювати на випередження в 2013-му з метою недопущення збройного захоплення влади терористами в Києві,що стало ПРИЧИНОЮ "втечі" Криму,громадянської війни на Сході і масової смертності населення(тобто народу,якому т.н.офіцери СБУ нібито присягали) викликаної лютим безробіттям (див.разграбленіе індустрії України в т.ч. і в Закарпатті),різким зниженням рівня життя народу, відсутністю захищеності і повної безнадіей.Зате рагуль-терорист Яценюк вкрав ВІД 2,000.000.000 дол.,рагуль-терорист Луценко набудував замки в Чехії,рагуль-терорист Гелетей купив "хатинку" у Лондоні за 22,000,000 дол. поруч з Абрамовичем і т.п. При цьому т.н.офіцери СБУ знову нічого-такого "не помітили"... Д, Б!

П
Пішта

І лівий ся відсіль не верне

Й
йовжі

най іде і лівий сектор

П
Пішта

Се многі давно вже чекали, туй го маєме. Ба шо дале буде? Изясь правий сектор прийде?

НВ
Надоїло вже...

Знову пужавуть? Оби самі не напудилися,київські уроди....

ГК
Город которого нет

Сначала заява Савченко...потом взломаная почта Суркова...теперь ввод техники и силовиков типа навчання....Чую нехорошое щось Вальцман задумал в нашем маленьком тихом Закарпатье..Совпадение...

П
пасульов

началося

Читайте також