Апостилізація документів: чому це важливо та де проставити

4
0

Слово «апостиль», безперечно, знайоме кожному, однак не кожен усвідомлює важливість цієї послуги. Простими словами апостиль, це легалізація тих чи інших документів, підтвердження їх справжності та набуття юридичної сили.

Особливо актуальне питання апостилю, коли ті чи інші документи згодом планується пред’явити за кордоном. Без цього штампу вони просто-напросто не визнаватимуться і юридичної сили не матимуть. Саме тому, коли потрібна апостилізація документів в Києві, не варто цим нехтувати, щоб не мати зайвого клопоту. Водночас варто відзначити, що такого роду підтвердження потрібне також і для переклад чи нотаріальної копії.

Де можна проставити апостиль та отримати фахові консультації

Зокрема у столиці однією з кращих організацій, що займається апостилізацією документів, є компанія «Апостиль Груп», яка пропонує фаховий підхід та оперативне виконання роботи.

Крім того, варто згадати і такі переваги співпраці:

  • Професійний підхід. Фахівці компанії роблять все для того, щоб апостилізація документів була виконана належним чином та у чітко визначені терміни;
  • Широкий спектр послуг. «Апостиль Груп» пропонує не тільки швидку легалізацію документів, але й професійний переклад будь-якого рівня складності;
  • Оптимальна цінова політика. Тут пропонують одні з кращих умов на апостилізацію та переклад документів.

Водночас варто відзначити, що компанія також працює в більшості регіонів України, зокрема і на Закарпатті, тому можна скористатися послугами на місці – оперативно та без зайвої мороки.

Разом з тим клієнти «Апостиль Груп» можуть розраховувати на фахову підтримку. Приміром, якщо виникнуть якість питання чи труднощі, працівники компанії радо допоможуть та нададуть вичерпну інформацію.

Які документи потрібно апостилювати

Перш за все легалізації підлягають документи, що були видані прокуратурою, судом, органами юстиції, а також адміністративні папери (свідоцтва), документи, видані нотаріусами, або копії, підтверджені ними (трудова книжка, паспорти, реєстраційні документи, дозволи тощо).

Крім того, підтверджувати потрібно також документи про освіту, вчену ступінь і т.д.

Щоб ті чи інші документи мали юридичну силу за кордоном, в такому випадку без апостиля не обійтися. Якщо подібний штамп потрібен терміново, краще звертатися по допомогу до фахового – це найкраща гарантія оперативного, але професійного підходу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також