Apple представляє нові iPhone: Характеристики та ціни (ФОТО, ВІДЕО)

17
9

Сьогодні компанія Apple презентує одразу три нових смартфона – iPhone 11, iPhone 11 Plus і iPhone 9. Уже відомі характеристики та ціни новинок.

Цього року презентація новинок Apple відбудеться 12 вересня у театрі Стіва Джобса в Каліфорнії.

У 2018 році Apple представить одразу три нових смартфона: 5,8-дюймовий iPhone 11, 6,5-дюймовий iPhone 11 Plus і доступний 6,1-дюймовий iPhone 9.

iPhone 9 (X2)

iPhone 9 буде значною мірою схожий з актуальним флагманом iPhone X, отримавши трохи більше витягнуту форму корпусу, практично повністю безрамковий дисплей з обрізаною по боках верхньою рамкою і без традиційної кнопки Додому.

Смартфон отримає рідкокристалічний дисплей із діагоналлю 6,1 дюйма з роздільною здатністю дисплея 2160?1080 пікселів та співвідношення сторін екрану дорівнюватиме 18:9.

Apple оснастить смартфон системою камер TrueDepth і підтримкою функції надточного розпізнавання осіб Face ID. Камера буде одинарною.

У майбутніх iPhone 9, ймовірно, з’явиться підтримка двох SIM-карт.

Можлива ціна iPhone 9 складе від $650 до $800.


iPhone XI (11)

Смартфон буде мати витягнутий корпус зі скла зі злегка закругленими кутами та повноформатний дисплей із мінімальними рамками.

Сполучна рамка між скляними панелями буде виконана з хірургічної нержавіючої сталі, як у iPhone X.

На задній поверхні iPhone 11 розміститься подвійна вертикально орієнтована камера, що виступає з корпусу. LED-спалах розташується між об’єктивами.

iPhone 11 вийде у трьох кольорах: чорному, білому і золотому. Габарити iPhone 11 повинні залишитися без змін – 143,6 ? 70,9 ? 7,7 мм.

iPhone 11 отримає повноформатний 5,8-дюймовий OLED-дисплей і буде мати дозвіл 1125 ? 2436 крапок із щільністю пікселів 458 ppi.

В основу iPhone 11 ляже система на процесорі Apple A12. Також iPhone 11 отримає 4 ГБ оперативної пам’яті (ОЗУ). Основна камера iPhone 11 – подвійна, вертикально орієнтована. Вона виступатиме з корпусу та мати сапфірове покриття.

Ціни на iPhone 11 будуть наступними: iPhone 11 64 ГБ – $799, iPhone 11 256 ГБ – $899.

Phone 11 Plus

Також Apple випустить збільшену версію iPhone X. Так званий iPhone 11 Plus отримає величезний 6,5-дюймовий дисплей із мінімальними рамками, як у iPhone X.

Дизайн смартфон так само запозичить у десятки.За останніми чутками, iPhone 11 Plus може стати першим смартфоном Apple з потрійною камерою, але на поточний момент достовірного підтвердження цих відомостей не було.

Можлива iPhone 11 Plus складе від $900 до $1000 за більш укомплектовану.

Також Apple сьогодні презентує оновлений смарт-годинник Apple Watch 4, та новий iPad, і чи правда, що це не всі новинки Apple

Apple Watch 4 отримає новий циферблат, потужнішу батарея — головні сюрпризи очікуваної моделі годинників Apple Watch Series 4. Про нові функції поки невідомо.


Нові версії iPad зможуть тепер похвалитися екранами з розміром 11 та 12,9 дюйма, відсутністю кнопки "Home", нашумілою функцією розпізнавання осіб і мінімальними рамками.


Подейкують, що компанія порадує фанів свіжою версією MacBook Pro та оновленими бездротовими навушниками AirPods.

Вже о 20:00 за київським часом світ побачить головні новинки компанії Apple у режимі. Традиційно онлайн-презентацію можна буде подивитися на офіційному сайті Apple.


Читайте також: Надсучасний iPhone 8 і фантастичний iPhone X: у США презентували новинки від Apple (ФОТО, ВІДЕО)

Коментарі

ДМ
До Мукачево.нет

Нов1 модел1 це IPhone Xs та IPhone XR все наступне можна найта на сайт1 Apple.com... А не як ви описали що 9 та 11. З якого л1су вас набирають.... Перед тим як щось опубл1кувати копайти глибше за 1нформац1эю....а не всякий непотр1б викладуэте... Мукачево.нет Д1знайся першим не Точну 1нформац1ю....

ДМ
До Мукачево.нет

Перев1рьте сайт Apple.com 1 там побачите що на справд1 э в продаж1.... а не всякий придуманий 11 модель.....Хайпан так не буде х1бащо ганьба на всю редакц1ю.... Як завжди....

MN
Mukachevo net грамотні як завжди,де вас набирають

Той неук який писав статтю,де ти бачив айфон 11?

4
4444

таких моделей нема, Apple представила Iphone Xr , Iphone Xs, Iphone XsMax

МД
Мінуси десятого айфона

Думаю вже небуде таких мінусів https://youtu.be/GiVn2wEK2rw

М
мукачівець

манагери,дури з силіконовими губами й проча кредитна шушера,фас,жеброфон появився)))))))

К
Ксяломі

Купуйте ксяломі, набагато краще і дешевше А іпхон для понтів

К4
Камри 40

Су&а шо розводняк для лохів хуже ммм

ЕА
Епл Айфонович

По чому почки зараз, не в курсі?

Читайте також