Apple випустить iPad "для бідних"

4
1

До кінця року Apple випустить нову бюджетну версію планшетного комп'ютера iPad, яка буде відрізнятися екраном меншого розміру, пише агентство Bloomberg з посиланням на інформовані джерела.

 

Третє покоління iPad, представлене в березні поточного року, оснащене дисплеєм з діагоналлю 9,7 дюйма. За даними видання, Apple розробляє планшет з діагоналлю екрану від 7 до 8 дюймів.
 
Розроблюване пристрій, який Apple може представити вже в жовтні поточного року, не буде оснащено екраном надвисокої роздільної здатності, подібно останньої моделі iPad - його параметри будуть аналогічними моделі iPad другого покоління.
 
Ціна пристрою, як очікується, буде на рівні з бюджетними планшетами Kindle Fire і Google Nexus 7. Обидва конкуруючі Android-пристрої оснащені 7-дюймовим екраном, ціна на них, встановлена виробниками, складає 199 доларів.
 
Представники Apple від коментарів відмовилися. За словами аналітика Шо Ву з Sterne Agee & Leach, якщо компанія дійсно представить подібний пристрій, "це буде найгіршим нічним кошмаром конкурентів".
 
Багато виробників намагаються зайняти нішу на ринку планшетів саме за допомогою бюджетних моделей, складаючи конкуренцію Apple в ціні пристроїв.
 
Перше покоління iPad було представлено в квітні 2010 року. За даними аналітичної компанії DisplaySearch, обсяг ринку планшетів в поточному році досягне 66,4 мільярда доларів.

Коментарі

Ч
Читач

Краще купити нормальне!айпед 3-го покоління

Читайте також