Арестович: російські пропагандисти показують свою ж розбиту техніку і видають її за українську

22
1

?Російські пропагандисти показують своїм громадянам спалену військову техніку, запевняючи, що це втрати з боку України. Насправді ж ця техніка є російською.

Про це розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович. Він зауважив, що противник втрачає морально-вольові якості, перебуває у безпорадному стані, саме тому основні зусилля спрямовують в інформаційно-психологічний простір.

"Нашими фахівцями виявлено, що більшість інформації, яку вони подають як "знищену українську техніку" – це знищена техніка російських військ", – зазначив Арестович.

Вони подають у такому ракурсі, що нібито такі втрати несуть Збройні сили України. Звісно, ЗСУ зазнають втрат, ми віддаємо шану нашим героям, однак ці втрати набагато-набагато менші, ніж у ворога, запевнив радник голови ОП.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
побєдітєлі

срані . Видитьміся ош побідобєсія у мацквє на 9 травня буде биз цойгу, герасим-муму( до речі цей хєнєрал кацапський автор доктрини гібридної війни) ну і так дале, довго би писати ,ниохота................................................................................................................................

Читайте також