Арестовича звільняють з ОП. Чи стануть наступними інші одіозні особистості?

11
7

Сьогодні, радник Офісу президента Олексій Арестович написав заяву про звільнення після "принципової помилки".

"Написав заяву про звільнення з посади. Хочу показати приклад цивілізованої поведінки: принципова помилка, значить, у відставку" - написав Арестович у своєму пості та виклав фото заяви.

Відповідне рішення він прийняв після того, як заявив, що ракету Х-22 збили українські сили ППО, внаслідок чого вона впала на житловий будинок. Тоді його висловлювання викликало серед людей велике обурення.

Зазначимо, Олексій Арестович вже не одноразово дозволяв собі висловлювати власні думки, після чого у народі з'явилось купа "мемів".

Що стосується Офісу президента, то у ньому досі залишаються й інші одіозні особистості, до прикладу скандальний Олег Татаров. У грудні ЗМІ писали про те, що Офіс готується звільнити його, але чомусь досі цього не зробив.

До цього Антикорупціонер Олег Шабунін заявляв, що Татаорв неодноразово зривав надання Україні статусу кандидата в ЄС.

Тож чому фігурант численних скандалів, посадовець Міністерства внутрішніх справ часів Віктора Януковича, якого пов’язують із силовим розгоном Майдану, Олег Татаров, залишається заступником керівника Офісу президента досі не ясно?


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Т
тьфу

і отаке брехло заявляло що хоче стати президентом...

А0
Агент 007

Він тепер популярний як Олег Винник

Е
Еге

пізdобол жидяра-арістовіч точно пізdобол

Н
Нод

Арестович пробує осідлати розгублений електорат ОПЗЖ, Шарія і тому подібних любителів хороших рускіх і "великої російської культури". Советский школьник. Народ дурний і страх бере, що після актора, з яким може й повезло, що харизма й акторські здібності стали в нагоді в такий час, може повестися вже на відвертого шарлатана.

ЛС
ЛГБД спільнота

ЛГБД НЕНАВИСНИКИ ЙОМУ ТРЕБА ОДРІЗАТИ Х.Й

М
Ман‘я

Тот арестович х.й в чоботях

Ч
Челінтано

Слава богу того дебіла боло давно звільнити і веричи го на передову

Читайте також