Ariel Motor Company побудувала найреалістичніший симулятор автогонок (ВІДЕО)

11
0

Автомобільні гонки традиційно популярні. Популярні і ігри, що представляють собою симулятор автогонок, симулятор стрітрейсинга та інші різновиди автомобільних «салочок».

Зараз багато компаній створюють досить реалістичні програмні симулятори гонок, деякі займаються створенням та апаратних симуляторів, що дають відчуття присутності в салоні гоночного (або звичайного) автомобіля. Але симулятор, створений Ariel Motor Company, ймовірно, є одним з найбільш реалістичних, якщо не найбільш реалістичним.

Система TL1 розроблялася спільно з Motion Simulation Ltd, і забезпечує повний ефект присутності в салоні авто. Відеопроекція високого дозволу з кутом огляду в 180 градусів забезпечує симуляцію траси / дороги і навколишнього пейзажу з урахуванням самих незначних деталей. Дозвіл зображення становить близько 7 МП.
 
 Варто зазначити, що TL1 може використовуватися не тільки як гоночний симулятор, але і як авіасимулятор, і навіть як ігрове поле для любителів шутерів (особливо від першої особи). Положення сидіння може бути змінено, в тому числі і так, як це здійснено в болідах «Формули-1».
 
 TL1 - не експеримент, це комерційна система, яка буде продаватися. Вартість системи становить близько 19 000 доларів. Ймовірно, такі системи будуть активно використовуватися забезпеченими автогонщиками, відповідними компаніями, а також не менш забезпеченими геймерами.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також