Архімандрит Віктор (Бедь) відслужив заупокійну літію за жертвами Другої світової війни (ФОТО)

12
6

Ректор Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія разом з іншими віддав дань пам'яті загиблим у Другій світовій війні.

 22 червня 2013 року, у День скорботи і вшанування пам’яті  жертв  війни в Україні, ректор Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету імені Августина Волошина, Уповноважений Української Православної Церкви з питань вищої освіти і науки, професор, архімандрит Віктор (Бедь) та керуючий прес-службою УУБА-КаУ протоієрей Ігор Ковальчук в місті Ужгороді, біля пам’ятника воїнам добровольцям Закарпаття, що віддали своє життя у боротьбі проти фашизму, відслужили заупокійну літію за всіма полеглими борцями із фашизмом та жертвами нацистського і комуністичного тоталітарних режимів  у роки Другої світової війни (1939 – 1945 рр.).

Від професорсько-викладацького складу, співробітників та студентів академії та університету біля підніжжя  пам’ятника було запалено поминальні лампадки та покладено корзину із живими квітами вдячності  усім полеглим співвітчизникам – борцям із фашизмом і жертвам нацистського та комуністичного тоталітарних режимів ХХ століття.

Коментарі

М
Мукачівець

Слава Богу, що у нас на Закарпатті є така достойна людина як Віктор Бедь.

П
Простяк

Дивлюся на цього Бедя і згадую собі уроки історії де нам розповідали про зажерливих попів, які служили державі. Кому ви служите пане Бедь, з церкви ви зробили бізнес. Для Вас Бог став брендом для заробляння грошей.

П
Пітьо

Священнослужителі-педофіли, то "європейський стандарт". Про такі факти педофелії серед німецьких попів писала недавно європейська преса.

?
???

Цікаво,про що розказує своїм студентам?

М
Міліцішта

І цього гоміка Бедя, і того хто висвятив його у сан потрібно відлучити від церкви!

П
Пітьо

Це не той Бедь, який в лавах галицького "Рух"-у нищив нашу державу ? Якщо так, то зрозуміло змішування боротьби з німецькими фашистами і їх галицькими приспішниками та жертвами тоталітарного режиму. " Котлеты отдельно и мухи отдельно". Хоча це в "струї" виправдовування і героїзації бандерівських виповзків. Смерть фашистам !

Читайте також