Арнольд Шварценеггер ще двічі повернеться до кіно Термінатором

46
0

65-річний актор Арнольд Шварценеггер зіграє щонайменше в двох частинах "Термінатора", через 10 років після того, як він востаннє грав кіборга-вбивцю.

Права на створення науково-фантастичної стрічки купила компанія, що займалась такими стрічками, як "Беззаконня", "Мастер"та "Пограбування казино" з Бредом Піттом.

Шварценеггер зіграв Термінатора у перших трьох стрічках – у 1984, 1991 та 2003 роках. А ось четверту частину Арні пропустив, через службові обов'язки губернатора Каліфорнії. Тож з моменту його останньої появі у стрічці минуло майже 10 років.

Але, після складання губернаторських повноважень, кінокар'єра Арнольда стрімко пішла вгору, тож коли він вивільнить час для зйомок у п'ятому та шостому сиквелах поки не відомо.

Зараз актор знімається у стрічці "Ten" режисера Девіда Ейра, після чого має намір зняти римейк своєї першої зіркової стрічки "Конан-варвар" за оригінальним сценарієм Джона Міліуса, а також планує сиквел стрічки 1988 року "Близнюки" з Денні ДеВіто, який матиме назву "Трійнята".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також