Асфальт у калюжі: щойно дощ, закарпатські дорожники взялися за трасу Київ-Чоп (ФОТО, ВІДЕО)

88
4

Дорожники не зраджують традиції латати ями у дощову погоду.

Черговий факт неефективного ремонту дороги зафіксував журналіст Віталій Глагола. 

- Траса Київ-Чоп поблизу сіл Коритняни та Баранинці. Закарпаття. Ямковий ремонт в дощ і асфальт прямо в калюжі. І це один день дощу за останній тиждень. Від завтра теж сонячно. Один день дощу - і вийшли латати дороги, асфальт прямо в калюжі це норма для цих нероб. Пройшла година після латання, а асфальт вже розтягують за колесами по дорозі, - пише журналіст у своєму Facebook.

І справді, тільки сьогодні за останній тиждень випав дощ, а вже завтра синоптики обіцяють сонячну погоду. Але дорожники вийшли саме тоді, коли цього не треба робити. 

Закарпатці вже неодноразово фіксували ямковий ремонт дороги у дощову погоду. 

Коментарі

ВП
Водій- просто водій

Віталій Глагола звичайно профі журналіст- чудово вміє знаходити "сенсації " які так любить наш народ!! Але, шановний де ж на Ваших фото кадри, де дорожники кладуть асфальт у калюжу??!!!! Я бачу карти залиті водою, техніка стоїть та ін. Тому не видавайте свої фантазії за реальність. А якщо такий великий фахівець з дорожньої справи, то вдягніть оранжевий жилетик і покажіть як це робиться. Бо говорити всі вміють, тому так і живемо((((( А взагалі, рідко бачу у ваших статтях позитив. Старайтеся робити світ добрішим- зла у ньому вистачає і без Вас!!!

К
кент

ідемо до євросоюзу,нова технологія укладки)))))

ДЦ
До Царя

Невже є така потребність у воду класти асфальт чи його якість буде краща - поясніть

ЦІ
Царь Іван

А нич, шо сьогодні, ледве запустився асфальтний завод, який з горем пополам підшарманили працівники які немають фінансування?Яких пресували до останнього, і які працювали в офіційний вихідний день безплатно!!! (8 березня) щоб сьогодні давати асфальт,навіть немаючи зарплатні з початку року, а вам лиш потриндіти шо кладуть в дощ, шож ви не пишите чого( Балогівський) великий потужний завод, який нічого не робить, просто стоїть навпроти убитого Облавтодорівського який ви так жваво в новинах рекламували прошлого року? Вам лиш потриндіти що в дощ кладуть,а піти в Ужгород в офіс Облавтодору, і розібратись чого так все відбувається,чому нема доріг на Закарпатті, фінансування? у вас кишка тонка!!! Ви ж журналісти так ідіть!!! Шо ж ви як папуги?але!але!!!в дощ кладуть асфальт!якщо вам так смішно що в дощ кладуть, так іздіть по ямах дальше,бо якщо нічого не робити ліпше не стане....

Читайте також