Асоціація «Громадянське суспільство» збиратиме книги для Рахова і Чопа

7
0

Асоціація «Громадянське суспільство» з грудня 2008 року розпочала акцію «Подаруй книгу» , яка полягала у збиранні книг та журналів для бібліотек шкіл та пеніціарних установ України.

За півтора роки Асоціація «Громадянське суспільство» зібрала та передала майже 3 тис. Книжок . Такими є підсумки роботи організації, яку вони проводили з травня 2008 року до сьогодні.  Активну допомогу у проведенні акції надали ряд громадських організацій, ЗМІ та державні установи.

У майбутньому Асоціація планує зібрати та доставити книги для середніх шкіл: с. Моринці та с. Шевченкове (Черкаська обл..) на батьківщину Великого Кобзаря; м. Шпола (Черкаська обл..) – географічний центр України; м. Рахів (Закарпаття) – географічний центр Європи; с. Гремяч (Чернігівська обл..) – найпівнічніший населений пункт України; с. Форос (Сімегіз), (АР Крим) – найпівденніший населений пункт України; м. Мілево, с. Червона зірка (Луганська обл.) – найсхідніший населений пункт України; м. Чоп (Закарпаття) – найзахідніший населений пункт України.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також