Астрологи: Україна розколеться у 2013 році

9
5

Держава Україна в нинішніх кордонах проіснує 22 роки і вісім місяців. 2013-го вона розколеться на дві частини - заявляють астрологи.

Член Спілки астрологів України Олена Максимова дала ряд унікальних передбачень щодо майбутнього України, і порадила підготуватись до 2011 року - року випробувань.

Однак найрадикальніші зміни чекають на Україну за три роки - тоді відбудеться розкол. Про це пише журнал "Країна".

З прогнозів астролога:

1. Українцям слід підготуватися до 2011 року. Це рік великих випробувань. Криза розпочнеться, коли приймуть новий податковий закон та закон про землю. Вони стануть своєрідним яблуком розбрату у владі. Почнеться дуже жорстка інформаційна війна, посилиться диктатура. Гривня зазнає різкої інфляції. Підсилить складну ситуацію неймовірно спекотне й сухе літо, через що не матимемо врожаю. Слід очікувати сильного землетрусу.

До того ж наступного року в нас буде шість місячних затемнень за норми три-чотири. Люди стануть агресивнішими, прагнутимуть змінити щось докорінно.

2. 2012 рік буде логічним продовженням 2011-го.

3. Держава Україна в нинішніх кордонах проіснує 22 роки і вісім місяців. 2013-го вона розколеться на дві частини. Луганська, Донецька, Дніпропетровська, Харківська області, Крим і Причорномор'я матимуть усі шанси увійти до складу Росії, хоча залишатимуться автономними.

Імовірно, ця територія матиме іншу назву. Україною залишиться решта регіонів. Держава матиме нового президента – людину, яка зараз не займає ключових позицій у політиці.

4. Гороскоп нової ери буде лагідніший до України, аніж теперішній.

5. Від природних катаклізмів українцям не має сенсу ховатися. У нас буде не найгірше, хоч матимемо проблеми з Чорним морем – воно бруднішатиме. Наш клімат дедалі більше нагадуватиме тропічний. Але ми пристосуємося до цього.

6. Криза влади в Україні закінчиться не раніше як 2020 року.

Коментарі

T
terexa

Люди, а чого варте те, що тепер маємо?

T
terexa

Люди, а чого варте те, що тепер маємо?

КА
Костюх Анатолій

я, Ви та ще багато інших людей.... це Україна. а совки і фанатики на жаль розвелись мало не в кожній хаті :-(

.
.

мацкалькою складене передбачення "Олена Максимова" - це тільки совки і фанатики хочуть приєднання до Росії - а багато громадян хочуть залишитись Українцями.

КА
Костюх Анатолій

по правді. я б трохи боявся таке на загальний розсуд показувати.... стрьомно якось після надрукованого. хоча й повністю очевидне - нічого нового...

Читайте також