Атлантида знаходилась на території Закарпаття?

19
2

Знаний в Україні санскритолог Василь Олексійович Кобилюх відстоюєте і розвиваєте версію, згідно з якою Атлантида містилася на території Українських Карпат...

– Це засвідчує санскрит й археологічні розкопи. Так, у 1970-х роках українець Владислав Гладилін виявив стоянку первісної людини поблизу с. Королеве на Закарпатті, якій мільйон років, чим змусив світових науковців переглянути питання терміну і шляхів заселення Східної Європи. Нині вже ніхто не сумнівається: освоєння цієї території, зокрема теренів України, почалося ще мільйон років тому, до того ж, заселення відбувалося не зі Сходу, як вважали тривалий час, а з Центральної й Південної Європи, тобто із західних земель Праукраїни. Вже 500 тис. років тому на наших теренах існувала розвинута цивілізація.

Є достовірні підстави (археологічні, географічні, топонімічні) вважати Карпатсько-Подільський кряж Руським островом – Атлантидою – де 180 тис. років до н. е., після потопу внаслідок танення Третього Льодовика, знайшли прихисток тисячі, а то й мільйони осіб. Саме Карпатсько-Поділь­ський острів – як природний Господній ковчег Ноя (“Ной” у санскриті – народний вождь, по­радник і рятівник; дослідниця Кульчицька з Чикаго пише про культуру Ноя в Україні) – урятував людність і фауну Європи. В Українських Карпатах донині збереглося близько 470 допотопних унікальних рослин. До речі, в санскриті назва “Атлантида” означає “тривале терпіння білих”. Уже 150 тис. років до н. е. наші предки вірили в присутність Бога в нашому земному довкіллі. Після того, як “велика вода” спала, відбувалося розселення народу вздовж річок.

Коментарі

A
ambaamb

я теж хочу такої трави

C
crisscross

Мда...Словаки твердят, что Адам и ева говорили по-словацки...Атлантида, вижу, на Украине была) Или курите не то, или комплекс малых народов)

Читайте також