АТОшники Іршавщини скаржаться на голову РДА через бездіяльність та саботаж (Документ)

18
3

Про це йдеться у зверненні від імені громадської організації «Захисники Рідної Вітчизни», надіслане на адресу президента Порошенка, спікера Парубія та нардепа Балоги. Копія цього звернення є у розпорядженні Mukachevo.net.

АТОшники заявляють, що голова Іршавської РДА Олександр Горін не тільки не справляється із своїми посадовими обов’язками, а й публічно зневажливо ставиться до потреб громади та учасників бойових дій. АТОшники підсумовують, що залишають за собою право мирного протесту.

Далі – наводимо повний текст звернення.

Коментарі

ДН
до нижньої марги

не спить ти ся маржино горбата?тобі тоже уділять метр на два

СС
Сікора Степан Ілліч

Аналогічний лист могли б написати і АТОшники Мукачівщини по відношенню до голови РДА Сергія Гайдая. Проблеми тотожні.

ПІ
Пак іршава-земля дикарів

дороги жахливі! в Іршаві ями по коліно на міжрайонній дорозі. Міські дороги Бобик відремонтував. Лікарні району занедбані (окрім пологового), за 25 років нова держава нич не зробила - псевдореформатори з усіх партій. На Іршавський басейн списали мільйони гривень , а в лікарнях нема елементарних умов. Зате набудували монастирів у кожному селі -чому церква не спонсурує соціальні проекти., де діваються кошти ? В церквах жертвують десятки тисяч бізнесмени ,а на лікарні та інші потреби громади ні, В нас дуже всі віруючі, свідомі але чомусь не відстоюють свої права на елементарні умови життя Землі для Атошників роздали ментам, які стояли на блокпостах і зарічанам, а простим атошникам нема

Читайте також